Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GTсреща

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bavno_PuntoGT написа:
    lakaicho написа:
    Абе доволно се насъсква ако ме питаш... Вчера като и надава газ горе май се засилва
    Зависи колко си алчен за пауър ) На някои хора им настръхва косата като ги кача,на мен ми е слабичка вече.Надявам се скоро да имаме резултат положителен.Ти знаеш какъв.
    Най- късно до събота очаквай доставка :D А преждевременно някой ако има в излишък читав разпределителен вал да свирка че мойта вече грам не върви...
    I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

lakaicho написа:
      Bavno_PuntoGT написа:
      lakaicho написа:
      Абе доволно се насъсква ако ме питаш... Вчера като и надава газ горе май се засилва
      Зависи колко си алчен за пауър ) На някои хора им настръхва косата като ги кача,на мен ми е слабичка вече.Надявам се скоро да имаме резултат положителен.Ти знаеш какъв.
      Най- късно до събота очаквай доставка :D А преждевременно някой ако има в излишък читав разпределителен вал да свирка че мойта вече грам не върви...
      Аз не бързам,ама да не изтървеме Голямата духалка, че тогава се връщаме на изходно положение за лицеви опори ))

Коментар

Дайте да заформим някаква среща тези дни ...
        I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

lakaicho написа:
          Дайте да заформим някаква среща тези дни ...
          петък ОМВ цариградско , много турбо бегачки ще има , като всички са с фиатовски мотори , нищо че са алфичасат е около 22:00
          Power Under Pressure

Коментар

ОМВ Цариградско ??? или искаш да кажеш Бояна, или пък аз ако бъркам кажи къде е точно това ОМВ, преди отбивката за Младост май имаше едно ??, може ако успея да мина да видя съскащите зверчета
            punto HGT

Коментар

За по- удобно направо на ОМВ Елин Пелин )

Коментар

Стига че стария собственик на ГТ-то ми е от Елин Пелин :D
                Fiat Punto GT

Коментар

Кажете в крайна сметка на кое ОМВ ще се събирате да не се налага да обикалям всички ОМВ-та в София.
                  punto HGT

Коментар

ОМВ на цариградско- горубляне , до автокъщите , след моста , посока околовръснототази вечер 22h сме там , ще има и хонди , който не го е страх
                    Power Under Pressure

Коментар

Орлине мисля да доида ... да ми се смееш с моя кашон :Х ... ама все още се чудя да се излагам ли :D
                      Fiat Punto GT

Коментар

"чудесно място сте подбрали", но може и аз да мина да.

Коментар

ми полиция няма много . до сега не са ни надушили още че се събираме
                          Power Under Pressure

Коментар

Орлине пиши като се сабирате пак та да доида заповече че вчера неможах да остана мн ... след като те гоних 3-часа .... и тъкмо с Lakaicho да се видиме по добре че и на него неможах да му обърна мн внимание
                            Fiat Punto GT

Коментар

ми аз се състезавах с ония Мки ) сорри че и аз не можах да ти обърна внимание но беше натоварена спортна вечер но беше супер забавно изпълнено с много мирис за гуми
                              Power Under Pressure

Коментар

Леле как съм изпуснал, а ми е под носа OMV-то тц тц... Орлине разкажи какви гонки имаше с пунтарата и как завършиха

Коментар

Working...
                                X