Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GTсреща

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мисля че не трябва да са толкова често за да не се размиват като събитие.Един два пъти месечно е добре.Имаше предложения следващия път да има драг на булеварда с ВИП места горе на покрива на Кауфланд за семкаджиите ))

Коментар

хахах само кажете кога и съм с вас
      Fiat Punto GT

Коментар

Според мен най-много един път месечно, като ако към срещите се добави по някое друго стартче долу на булеварда би било още по вълнуващо... Като разбира се се внимава много и не се правят селянии за да не довтасат сините бурканчета. А на колегите Бисер и Орлин им пишем ГОЛЕМИ отсъствия

Коментар

Ще ги изключваме от бандата още 2 поредни отсъствия ииии.... :P
          4 бири и турбината да свири

Коментар

то месеца минава след 10 дни даите дата и да се знае от рано дано ощте повече да доидат

Коментар

Аз другата седмица влизам в бокса за известно време за ъпгрейд.Дано всичко да мине леко и безпроблемно въпреки че не ми се вярва щом става дума за този автомобил.Ако искате на 20.05.11

Коментар

Така като гледам не си единственния за бокса и аз я вкарвам тези дни... Я кажи кви козове криеш
                I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

ЕЕЕ добре де айде и аз ще я вкарам наистина в началото на месеца няма как да стане освен ако не е събота или неделя,защото в понеделник се започват ремонтите....нов месец - нов ъпгрейд.
                  4 бири и турбината да свири

Коментар

Някои да продава дюзи 315cc ?

Коментар

Аз пък мойта не мисля да я вкарвам в бокса, само газчица на Лукойл и газ Утре неделя 24.04 мисля да бръмна вечерта към Бояна, утре следобяд ще пиша със сигурност, може да станеме две HGT-та, аман от тия турбалани
                      punto HGT

Коментар

lakaicho написа:
                        Така като гледам не си единственния за бокса и аз я вкарвам тези дни... Я кажи кви козове криеш
                        Сега е умрело куче,надявам се след интервенцията да стане боргия

Коментар

Абе доволно се насъсква ако ме питаш... Вчера като и надава газ горе май се засилва

Коментар

С колегата Bavno_PuntoGT сигърно и аз влизам в бокса да се ремонтираме но все пак разберете се и напишете на края час, дата и място и ако успея ще доида
                            Fiat Punto GT

Коментар

Ако има ентусиасти довечера в 8 часа на ОМВ Бояна, демек след около 4 часа, аз съм там
                              punto HGT

Коментар

lakaicho написа:
                                Абе доволно се насъсква ако ме питаш... Вчера като и надава газ горе май се засилва
                                Зависи колко си алчен за пауър ) На някои хора им настръхва косата като ги кача,на мен ми е слабичка вече.Надявам се скоро да имаме резултат положителен.Ти знаеш какъв.

Коментар

Working...
                                X