Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GTсреща

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много хубава среща се получи, май несъм виждал толквоа кулери на едно място до сега Айде колегите със снимките могат да качват да се гледаме

Коментар

Наистина беше добре ... дано скоро пак да се съберем
      Fiat Punto GT

Коментар

Дразнете, дразнете...няма ли поне и със снимки да ни подразните?Хайде др. среща да е др. четвъртък, тогава ще съм дневна до 7 и просто ще позакъснея... тъкмо ще ми кажете къде да сложа моя кулер :P

Коментар

хехехе ще качат снимки още малко :P
          Fiat Punto GT

Коментар

Още един път резервирам следващата среща за идния четвъртък в 19:00 (аз ще дойда към 19:30, докато стигна от младост 4 до уреченото място)

Коментар

Ето ги,който не дойде може само да съжалява.Плаца беше тесен за толкова много коне на едно място )))
              Прикачени файлове

Коментар

И най-яката, GT team София
                Прикачени файлове

Коментар

Айде и от мен някоя снимчица
                  Прикачени файлове

Коментар

и аз да кача материала
                    4 бири и турбината да свири

Коментар

Много яко е станало... Евала, че сте се събрали... Само не разбрах за идния четвъртък навити?

Коментар

Направо не очаквах такова присъствие,уникална среща стана!Отсрамихме и атмосферките от семейството!!! Дай,Боже,другия път - повече!Браво!
                        Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

хайде да се организираме преди идния четвъртък.аз предлагам неделя или понеделник пак да се видим, вие какво мислите?

Коментар

Аз съм ЗА!!!
                            4 бири и турбината да свири

Коментар

Направихте една, докато съм на работа, сега искате втора, докато съм в Бургас... вече на гавра го удряте Ако се виждате преди четвъртък - в четвъртък пак и това е...

Коментар

Брао брао Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Радващо е човек да види, че има още, толко ГТ-та, движещи се на собствен ход Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

Working...
                                X