Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GTсреща

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тая тема за малко да изпадне на следващата страница!днес 18.02.2011г. ще се състои първата за тази година ГТ среща на познатото място от 21ч.гаранция ще има поне 5 човека собственици на ГТ-та, а колко от колите ще са там... ще видим :P

Коментар

strip написа:
      тая тема за малко да изпадне на следващата страница!днес 18.02.2011г. ще се състои първата за тази година ГТ среща на познатото място от 21ч.гаранция ще има поне 5 човека собственици на ГТ-та, а колко от колите ще са там... ще видим :P
      там сме . само ще помоля модераторите да сменят заглавието на Пунто Гт или на пунто срща
      Power Under Pressure

Коментар

Тия срещи, само за GT ли са?! Или приемате с двигатели от миксер, прахосмукачка и моторче за задна чистачка?
        Ето ме вече с Фиат

Коментар

Никой няма да бъде върнат...Предполагам приемате и бъдещи Punto 2GT :P

Коментар

Малко да освежим темата Кога ще се съберем отново сектата да поизтъркаме малко галошите по асфалта?

Коментар

Хайде колеги, гледам, че от време - на време пише по някой, явно има доста навити, дайте пак да се съберем... Като дойдох в София - първата среща, на която отидох беше Пунто среща и беше мн. готино

Коментар

Ми предложи колега кога и къде в удобно за всички време и да се съберем.

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
                  Ми предложи колега кога и къде в удобно за всички време и да се съберем.
                  Ами не познавам София, за това бих избрал пак Kaufland, защото поне го знам къде е, а за кога - четвъртък по някое време? Да има време да се организираме...

Коментар

забравихме се бе няма ли се сабереме пак да полафиме

Коментар

Айде колеги , организирайте 1 среща че аз първата я испуснах... а искам да се видиме ГТ-клуба
                      Fiat Punto GT

Коментар

Петък???22ри ако не ме лъже паметта.От 7 на паркинга на Кауфланд Банишора.Казват че времето ще добро може да се качим горе на открития паркинг.

Коментар

На мене неми е проблем кадето кажете , само даите накрая като се разберете точен адрес , час и дата
                          Fiat Punto GT

Коментар

там сами за мен не е проблем каде кажете

Коментар

Петък 22ри на паркинга на Кауфланд Банишора.Има паркинг на самия покрив,19ч.

Коментар

айде, петък всички на паркинга за строй се, преброй се :P

Коментар

Working...
                                X