Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GTсреща

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Съгласен съм, Дидич!Просто не ме кефи идеята да се насажда мнение у потребителите на този форум, че се мисли само за сбирки на маса, защото реално не е така АКО всичко беше нормално и културно (както направихте вие с онзи ’ГоУф’) на тия гонки, щях да идвам всеки път на ’202’, както щяха да идват и много други хора, обаче с тия чалга-пубертети наоколо просто не става....
    Шефе петък събота и неделя е пълно с селяци и това видяха и другите колеги , през седмицата сме си само ние + няколко алфаджии ако се уговорим иначе и мене не ме кефи да паркирам , и Ангел да се реже " Аре се бегаме , аре бе ..." и после дойде полицията и за 5 мунути всичко беше прекрасно тихо и празно аз не насаждам мнение на никой кой какво да прави аз денем съм си с децата и свободното ми време е след 9-10 като заспи и за това се събираме вечер на омв то
    Power Under Pressure

Коментар

куку, евала брат, ама аз съм на друго мнение.за тунингарене си има дни, за лафче си има места, а за гонки си има ОМВ!

Коментар

кога щте се сабирате пак да доида аз сам нов колега с гт

Коментар

leandro написа:
          кога щте се сабирате пак да доида аз сам нов колега с гт
          следи темата и ще разбереш аз искам да се извиня , че не успях да присъствам ама бебето малко билнаво и провали всичко , не искаше да заспи и съответно и аз нямаше как да присъствам
          Power Under Pressure

Коментар

Орлине щом е за детето всички присъстващи ти простихме набързо Иначе се събрахме по едно време 5-6 пунтовци, имаше по малко хора като цяло явно заради студа

Коментар

колеги, какво става?няма ли да има срещи?айде малко по-сериозно.не е удачно аз подемам инициативата, шото съм без кола, но е редно да се видиме :Р

Коментар

strip написа:
                колеги, какво става?няма ли да има срещи?айде малко по-сериозно.не е удачно аз подемам инициативата, шото съм без кола, но е редно да се видиме :Р
                ти си продаваш колата така че си изменник )тези 2-3 дни ще пиша че от днеска пак я разтривам , но си е малко опасничко да я карам ( мене ме е шубе ) прекалено много пауър за тези летни гуми и това време на 202 щя е сбирката но за ден и час ще пиша подробности следете темата щото най-вероятно ще е ден за ден
                Power Under Pressure

Коментар

Дайте да се посъберем да помръзнем малко петък събота?Ама на тая 202 много напаст има и много джангър вдигат.Пазителите на реда много бързо идват и ни разгонват.
                  4 бири и турбината да свири

Коментар

днес 2.11.10г. Вторник. 22.15 часа на ОМВ 202раКолегите от Алфа Форума и те ще са там с техните т(с)винс спаркове така че всеки фиатаджия да се чувста поканен на нелегални гонки
                    Power Under Pressure

Коментар

деа, току що го виждам, а е 22:15ч. и нямам кола!!!сори гайс....Орлине, не съм изменник, защото си продавам колата на цена, която няма кой да плати! а цената е такава, защото колата не е правена, за да се продава, а за да си я карам аз!!!

Коментар

strip написа:
                        деа, току що го виждам, а е 22:15ч. и нямам кола!!!сори гайс....Орлине, не съм изменник, защото си продавам колата на цена, която няма кой да плати! а цената е такава, защото колата не е правена, за да се продава, а за да си я карам аз!!!
                        то и аз на мойто му търся 10000 лева и цената ръсте с всеки изминъл ден
                        Power Under Pressure

Коментар

Орлине, то тя мойта отдавна е минала 10К, но ако пусна такава обява ще ми се смее много народ, общо взето е ясно че в БГ за тунинг никой не дава пари, лошото е, че и хората вече нямат пари.Как мина срещата кажи, другото е приказки на вятъра :D
                          punto HGT

Коментар

) ми мина супер лошото е че в тоя форум няма много стиит рацери и нямаше хора който да защитят марката а и другото е че с мене не искат да се бягат щото ги е страх или щото съм ги утупал и сега пак не искат
                            Power Under Pressure

Коментар

Харесал съм си една ’Пума’ в МОЛа - другата седмица моа те пробвам?!

Коментар

Kuku написа:
                                Харесал съм си една ’Пума’ в МОЛа - другата седмица моа те пробвам?!
                                ръкавицата е хвърлена кога е старта

Коментар

Working...
                                X