Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GTсреща

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и кога пак ще има сбирка
    Power Under Pressure

Коментар

не знам на колко от вас им допада присъствието на различни от фиат фенове, на мен лично не ми се нрави. предпочитам на срещите да бъдем само фиат фенове, а не някви вектрички и псевдо М-ки да летят около нас и да питат "т’ва с турбо ли е?!?"искаше ми се срещата да се проведе в четвъртък 21.10 от 21ч., но като гледам прогнозата за времето, четвъртък е най-неблагоприятният вариант - хем студено, хем мокро. в петък и събота мога да минавам за кратко, но не мисля да се застоявам.

Коментар

Аз пък не мисля повече да ходя на подобни сбирки - странно, как се върнах около десет години назад във времето Ако организирате някаква ’ФИАТ’ среща, сигурно бих дошъл.....

Коментар

ми то ние си организираме наша си сбирка ама какво даа направим че е пълно с други , да ги изгоним и да кажем че това е само за фиати
          Power Under Pressure

Коментар

Всяка неделя, след 12 часа в квартал Хиподрума до Ритуалната зала е най голямата среща на фиати в София

Коментар

А само да питам къде се пускате , около ритуална или на хиподрума ???ако става дума за маса всички знаем къде пиете , но за улични състезания никъде няма тема и за това ние си се събираме на 202 тезо който се гоним или гледаме другите как го правят ( там се събират и един голям отбор алфисчета ) така че пак сме италинки и пак сме свой
              Power Under Pressure

Коментар

хайде момчета, петък наближава! стягайте бегачките и да се виждаме на теца!само кажете удобен за вас час.предлагам 21ч.аз ще съм там!две приятелчета са пресни, пресни собственици на понаправени гт-та. разбира се, че ще дойдат :P

Коментар

strip написа:
                  хайде момчета, петък наближава! стягайте бегачките и да се виждаме на теца!само кажете удобен за вас час.предлагам 21ч.аз ще съм там!две приятелчета са пресни, пресни собственици на понаправени гт-та. разбира се, че ще дойдат :P
                  живот и здраве ) там сме тази вечер бях с един турбо фен ама беше малка сктромна сбирка
                  Power Under Pressure

Коментар

Тоя петък ще съм в липса, но ако има нещо в неделя вечер съм на линия
                    punto HGT

Коментар

WhitePower написа:
                      А само да питам къде се пускате , около ритуална или на хиподрума ???ако става дума за маса всички знаем къде пиете , но за улични състезания никъде няма тема и за това ние си се събираме на 202 тезо който се гоним или гледаме другите как го правят ( там се събират и един голям отбор алфисчета ) така че пак сме италинки и пак сме свой
                      Орлине, на тая среща много от колегите освен да ядат и пият, също така разискват проблеми, помагат си и дори ремонтират колите А иначе, аз на ТЕЦа няма да идвам - не ме кефи живота от преди 10 години

Коментар

[quote="Kuku"]
                        WhitePower написа:
                        А иначе, аз на ТЕЦа няма да идвам - не ме кефи живота от преди 10 години
                        за темите дето ги разискват знам просто не съм човек който може да седи на маса и да чопли семки а за преди 10 години - тогава поне си имахме писта а сега се крием като мишки къде да гледам гонки или да се пускам ?? няма къде , организираните събития са 1 годишно , на мене не ми стигатза това аз не предендирам за срещите на форума , просто едно хора ги влече масата а други мириса на гуми и съединители , за това и на 202 сме си все едни и съши
                        Power Under Pressure

Коментар

довечера очаквам пак тея същите в 20:30ч.

Коментар

WhitePower написа:
                            за темите дето ги разискват знам просто не съм човек който може да седи на маса и да чопли семки а за преди 10 години - тогава поне си имахме писта а сега се крием като мишки къде да гледам гонки или да се пускам ?? няма къде , организираните събития са 1 годишно , на мене не ми стигатза това аз не предендирам за срещите на форума , просто едно хора ги влече масата а други мириса на гуми и съединители , за това и на 202 сме си все едни и съши
                            Не, баце, хиляда пъти по-добре е да ми бръмчат разни барутарници около БЕНЗИНОКОЛОНКИТЕ и да ми пилят гуми на ПОЛОВИН МЕТЪР от краката - СТРАХОТНО Е!!!Ти каква писта си имал 2000г.? Не те знам къде си ходил, ама аз тогава ходех на ’ОМВ-Рожен’ и ’Военна рампа’.... ДЕСЕТ ГОДИНИ по-късно ситуацията е същата, но мястото е друго. Ами, МЕРСИ ви и УСПЕХ на такава фенщина без развитие!!! Ако решите да ОРГАНИЗИРАТЕ нещо смислено - обаждайте се..... аз чопля семки на Серес

Коментар

Колеги, не виждам смисъл да се спори, едни обичат да стоят до колите си и да си бъбрят за тях, други да стоят на маса и пак да правят същото, всеки има право да избира къде да ходи и с кой да се вижда, все пак ако всички бяхме еднакви нямаше да е интересно нали
                              punto HGT

Коментар

Съгласен съм, Дидич!Просто не ме кефи идеята да се насажда мнение у потребителите на този форум, че се мисли само за сбирки на маса, защото реално не е така АКО всичко беше нормално и културно (както направихте вие с онзи ’ГоУф’) на тия гонки, щях да идвам всеки път на ’202’, както щяха да идват и много други хора, обаче с тия чалга-пубертети наоколо просто не става....

Коментар

Working...
                                X