и кога пак ще има сбирка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto GTсреща
Collapse
X
-
не знам на колко от вас им допада присъствието на различни от фиат фенове, на мен лично не ми се нрави. предпочитам на срещите да бъдем само фиат фенове, а не някви вектрички и псевдо М-ки да летят около нас и да питат "т’ва с турбо ли е?!?"искаше ми се срещата да се проведе в четвъртък 21.10 от 21ч., но като гледам прогнозата за времето, четвъртък е най-неблагоприятният вариант - хем студено, хем мокро. в петък и събота мога да минавам за кратко, но не мисля да се застоявам.
Коментар
-
А само да питам къде се пускате , около ритуална или на хиподрума ???ако става дума за маса всички знаем къде пиете , но за улични състезания никъде няма тема и за това ние си се събираме на 202 тезо който се гоним или гледаме другите как го правят ( там се събират и един голям отбор алфисчета ) така че пак сме италинки и пак сме свойPower Under Pressure
Коментар
-
strip написа:хайде момчета, петък наближава! стягайте бегачките и да се виждаме на теца!само кажете удобен за вас час.предлагам 21ч.аз ще съм там!две приятелчета са пресни, пресни собственици на понаправени гт-та. разбира се, че ще дойдат :PPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:А само да питам къде се пускате , около ритуална или на хиподрума ???ако става дума за маса всички знаем къде пиете , но за улични състезания никъде няма тема и за това ние си се събираме на 202 тезо който се гоним или гледаме другите как го правят ( там се събират и един голям отбор алфисчета ) така че пак сме италинки и пак сме свой
Коментар
-
[quote="Kuku"]WhitePower написа:А иначе, аз на ТЕЦа няма да идвам - не ме кефи живота от преди 10 годиниPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:за темите дето ги разискват знам просто не съм човек който може да седи на маса и да чопли семки а за преди 10 години - тогава поне си имахме писта а сега се крием като мишки къде да гледам гонки или да се пускам ?? няма къде , организираните събития са 1 годишно , на мене не ми стигатза това аз не предендирам за срещите на форума , просто едно хора ги влече масата а други мириса на гуми и съединители , за това и на 202 сме си все едни и съши
Коментар
-
Съгласен съм, Дидич!Просто не ме кефи идеята да се насажда мнение у потребителите на този форум, че се мисли само за сбирки на маса, защото реално не е така АКО всичко беше нормално и културно (както направихте вие с онзи ’ГоУф’) на тия гонки, щях да идвам всеки път на ’202’, както щяха да идват и много други хора, обаче с тия чалга-пубертети наоколо просто не става....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар