Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GTсреща

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За мераклиите ще уточня,че срещите на еднооките бандити са всяка Петък и Събота,така че и тази вечер ще има изпълнения.Който му се диша дим на изгорели гуми и бензин да заповяда.

Коментар

колеги, с оглед на факта, че сряда 22.09 е неработен ден искам да предложа нова среща на 21.09надявам се отново да се съберем хора, но ми се иска да е на някое по спокойно място.вече предложих място в района на орион, сещам се и за едно забравено от бога Еко на к. величков с/у двореца на децата.дайте да го уточним да се видим във вторник.

Коментар

Аз предлагам паркинга на Арена Запад тъй като повечето сме от тази част на София.

Коментар

boxy написа:
          Аз предлагам паркинга на Арена Запад тъй като повечето сме от тази част на София.
          Да добро предложение, на Арената почти всяка вечер се събират и колеги от Алфа Ромео Форум-а, та мисля че ще се получи добра среща там.
          FIAT Punto GT'96 131hp
          FIAT Punto TD 60 '98
          Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.

Коментар

mitko GT написа:
            boxy написа:
            Да добро предложение, на Арената почти всяка вечер се събират и колеги от Алфа Ромео Форум-а, та мисля че ще се получи добра среща там.
            А ти ела с Пунтото не се излагай с тея алфи

Коментар

Tuning Mode написа:
              Беше готино, пациенти имаше доста... Мен ме е яд че нямаше мекдан за малко турбо наказание на всички дупета с BMW-та ама както и да е Иначе то май никои не очакваше че там ще има толкова народ :D Пишеме голямо отсъствие на орлин и другия път да не забравя важни дати
              съжелявам просто стечение на обстоятелсвата ;( следващия път живот и здраве съм на линия , щото и италфеста пропуснах днес заради бебока че беше болно
              Power Under Pressure

Коментар

aз предлагам да се съберем в 20ч. на някоя бензиностанция и по-късно да отидем на арена, защото там ще има доста коли преди 22ч.хайде да се уточняваме, че вторник чука на вратата с пълна сила!очаквам и по-сериозна подкрепа от записалите отсъствие в петък :P

Коментар

кой вторник
                  Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                    кой вторник
                    Утре 21.09 Казвайте къде за да се ориентирам и аз, може пак на 202-ра, защото ако някой реши да пакаже как надува турбинката ще може да се гледа от бензиностанцията
                    punto HGT

Коментар

значи се разбрахме.омв на ул. 202утре (21.09.2010г.) в 20ч.може и да съм сам, но ще бъда там

Коментар

Пък на място може да се резберем да се преместим по късно някъде другаде, много обичам да гледам конвой от 10-15 еднакви модела коли
                        punto HGT

Коментар

Аз утре съм на работа по до късно,може и с колата да ходя и на връщане оттам да мина.2 в 1 ))

Коментар

ще мина на 202 в 20 часа
                            Power Under Pressure

Коментар

айде де няма ли някоя снимка ?
                              PUNTO GT LOVER
                              http://muscle-damage.com/

Коментар

Аз отпаднах за тази вечер,вместо в 7 си тръгнах в 9 Не знам за другите, но в Петък или Събота съм пак на ОМВ да наказвам самодоволни еднооки бандити.

Коментар

Working...
                                X