За мераклиите ще уточня,че срещите на еднооките бандити са всяка Петък и Събота,така че и тази вечер ще има изпълнения.Който му се диша дим на изгорели гуми и бензин да заповяда.
колеги, с оглед на факта, че сряда 22.09 е неработен ден искам да предложа нова среща на 21.09надявам се отново да се съберем хора, но ми се иска да е на някое по спокойно място.вече предложих място в района на орион, сещам се и за едно забравено от бога Еко на к. величков с/у двореца на децата.дайте да го уточним да се видим във вторник.
Беше готино, пациенти имаше доста... Мен ме е яд че нямаше мекдан за малко турбо наказание на всички дупета с BMW-та ама както и да е Иначе то май никои не очакваше че там ще има толкова народ :D Пишеме голямо отсъствие на орлин и другия път да не забравя важни дати
съжелявам просто стечение на обстоятелсвата ;( следващия път живот и здраве съм на линия , щото и италфеста пропуснах днес заради бебока че беше болно
aз предлагам да се съберем в 20ч. на някоя бензиностанция и по-късно да отидем на арена, защото там ще има доста коли преди 22ч.хайде да се уточняваме, че вторник чука на вратата с пълна сила!очаквам и по-сериозна подкрепа от записалите отсъствие в петък :P
Утре 21.09 Казвайте къде за да се ориентирам и аз, може пак на 202-ра, защото ако някой реши да пакаже как надува турбинката ще може да се гледа от бензиностанцията
Коментар