Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GTсреща

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto GTсреща

Среща на Punto GT fen club Петък 20часа , улица 202 ОМВПоканени са и всички фенове на италянките
    Power Under Pressure

Там сме, макар и без фиати, че моя е почивка на село
    punto HGT

Коментар

Най-сетне и аз ще присъствам на среща :D :D Там сме Аз бих поканил и всякакви други съскащи коли за по интересна атмосфера

Коментар

А тия дето не съскаме все още......вкъщи ли да си стоим :PШегувам се разбира се, ще бъде супер
        4 бири и турбината да свири

Коментар

white power отпада щото съм Прост - женами има рожден ден на този ден , ухх ама съм кух , грам не се усетих , sorry на групана
          Power Under Pressure

Коментар

Ти ако не забравиш нещо важно заради колата, незнам кой друг :D

Коментар

Бе,я ме светнете къде беше тая 202 ?Уж съм от София ама...
              Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Към военна рампа незнам дали си ходил на събиранията едно време...но не се пускаш надоло под моста,а продължаваш напред и това е 202-ра.По Константин Величков към надежда като патуваш,на надлеза поемаш плътно в дясно и там е улицата.

Коментар

beast31 написа:
                  Бе,я ме светнете къде беше тая 202 ?Уж съм от София ама...
                  входа на централни софийски гробища ...
                  Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                  Fiat Tipo 1991 - ex
                  Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Този път се събрахме доста пациенти...дано скоро да се появят снимките ако някой е снимал де....Искам и да изкажа големи благодарности към TuningMode за жеста му да се радвам по рано от предвиденото. :P

Коментар

доволен от сефтето, а до колкото разбрах и някои колеги са останали доволни от возенето :P само искам да помоля за следващи срещи, ако е възможно да се избягват подобни мешавици с еднооки и други инвалиди. нека срещите са на места, на които няма да присъства всичката плява от околията на гробищата, да застрашават цялостта на приятелките, които и без това с 300 зора сме завели там.аз мога да предложа ОМВ и Лук Ойл на бул. Сливница - бензиностанциите са една срещу друга и се намират малко преди Орион.

Коментар

На мен ми хареса срещата, имаше и екшън и доста повече движение отколкото на ОМВ Бояна - там е станала пенсионерска среща
                        punto HGT

Коментар

Беше готино, пациенти имаше доста... Мен ме е яд че нямаше мекдан за малко турбо наказание на всички дупета с BMW-та ама както и да е Иначе то май никои не очакваше че там ще има толкова народ :D Пишеме голямо отсъствие на орлин и другия път да не забравя важни дати

Коментар

Ако има мераклии за тая вечер 18.09. аз пак съм на линия, че ми е на 5 минутки от нас, ако някой е навит нека да пише
                            punto HGT

Коментар

не е лошо като идея стига да се съберат порвече хора
                              fiat tipo 1.6mi 75k.c 1994
                              alfa 145

Коментар

Working...
                              X