Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GTсреща

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само да взема маратонките и пристигам.....4,02м. драг! Аз тръгвам от нисък старт

Коментар

Kuku написа:
      Само да взема маратонките и пристигам.....4,02м. драг! Аз тръгвам от нисък старт
      с тия маратонки ще трябва да дадеш на противника поне 300 м. преднина!
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

като гледам прогнозата за времето утре ще е чудесен ден.хайде в събота вечер да се проведе тоя старт.кажете удобен за вас час. място- ОМВ 202-ра улица /теца/

Коментар

тази вечер на бояна обещава да е интересно!едно момче с пунто гт е хвърлило ръкавицата на ангел с астрата!

Коментар

кой той и аз да дойда
            Power Under Pressure

Коментар

Тази вечер нито Ангел ното Дяволчета имаше , но пак за сметка на това гонки имаше на корем но не и с Фиати ( освен моя ) явно стриит рацер сектата е уредяла
              Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                Тази вечер нито Ангел ното Дяволчета имаше , но пак за сметка на това гонки имаше на корем но не и с Фиати ( освен моя ) явно стриит рацер сектата е уредяла
                Oрлине, ти къде си бил бе?!? на БОЯНА Ангел и Тошко с монтанската корса се пуснаха - от място Ангел спечели с голяма преднина, а от летящ почти равни с леко предимство за Ангел.имаше и стартове м/у Ангел и Пешко с А3-ката (с пежото на жена му - 106)имаше Астра с/у Мерцедес S-500 bi turboи т.н.

Коментар

ейй , ми аз бях на 202-ра , кой да забележи че си написал бояна е дай малко инфо за резултатите
                  Power Under Pressure

Коментар

защо мишкуватеееееееееееееееееееее???какво приятно време е, снощи се разхождах в 2ч. сутринта само по едно сако и няколко водки, и изобщо не беше студено!хайде организирайте се малко, направете среща тоя уикенд!моята кола е в бокса и ще излезне в края на седмицата надявам се, но ще дойда все пак, ако се наговорите нещо! :D

Коментар

аз отпадам за неопределен периот о време за сега
                      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                        аз отпадам за неопределен периот о време за сега
                        сега ако кажеш, че освен седалките чакаш да дойде нещо 2,0 16 V турбо около 400-500 к.с. и за това си в бокса си извинен Тоя уикенд съм на линия, но без пунтото, а на жената с голфа , не се смейте нали не ходя пеша, така че ако има активност от някой казвайте да идвам и аз
                        punto HGT

Коментар

семейни здравословни проблеми
                          Power Under Pressure

Коментар

днес съм на линия на 202 ра
                            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                              днес съм на линия на 202 ра
                              Към колко ще си там, може и аз да мина ......с голфа
                              punto HGT

Коментар

вчера беше много яко имаше 2 гонки за мене рещу алфа 145 2.0 16В турбо , раликата беше 3-4 коли за мене и опел корса А 20ХЕ мотор , напилен , разликата беше доста по голямаза сега само Бобо се опъва с неговото QV но някой ден можем да постигнем и победа ако ъпгрейдна карантията
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X