Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GTсреща

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ура , събрахме се , дори не подозирах че и толкова много народ ще се съберем готино стана , момчетата с рената дано не сме ги депресирали много
    Power Under Pressure

Коментар

Този петък ще има ли среща, че ми се е приходило и на мен, но не успях миналата седмица?!

Коментар

Kuku написа:
        Този петък ще има ли среща, че ми се е приходило и на мен, но не успях миналата седмица?!
        ти пък от кога си турбо фен
        Power Under Pressure

Коментар

Епаааа, има-нема 15 години Обаче на срещата ще дойда по-скоро заради модела, не заради двигателя :P

Коментар

Еххх тая неделя пропуснах, че боледувах... май както обикновенно ако ме няма стават чудесии :D Никои ли не се осмели да снима нещо да гледам или няма матрял?

Коментар

Kuku написа:
              Епаааа, има-нема 15 години Обаче на срещата ще дойда по-скоро заради модела, не заради двигателя :P
              Искаш да кажеш че не ти харесва двигателя )
              Power Under Pressure

Коментар

Тоя петък 15.10. от 20:00 часа на 202-ра, пак ще се събираме, който иска да заповяда
                punto HGT

Коментар

WhitePower написа:
                  Kuku написа:
                  Искаш да кажеш че не ти харесва двигателя )
                  Ами да, не ми харесва МОЯ двигател

Коментар

didich написа:
                    Тоя петък 15.10. от 20:00 часа на 202-ра, пак ще се събираме, който иска да заповяда
                    дайте малко по късно много голямно движение има към 8поне 21 или 21:30 да е или ви се спи
                    Power Under Pressure

Коментар

Е никой не е казал точно 8 всички да са там.
                      4 бири и турбината да свири

Коментар

Плюса на ранното идване е, че куките още спят и ако някой реши да позагрее гумите има възможност, защото съм сигурен, че по късно ще минат поне две патрулки.Другия плюс за такива като мене, които гледат само саир /макар, че в петък са ми организирали гонга с голф 3 АБФ, който и да искам няма как да бия/ че като кацна по рано има къде да се паркира
                        punto HGT

Коментар

Да ви кажа, май наистина ще е по-добре към 21ч.

Коментар

Чудя се дали да намина и аз макар и със боксуващ съединител и невъзможността да се пусна с някой :D

Коментар

Tuning Mode написа:
                              Чудя се дали да намина и аз макар и със боксуващ съединител и невъзможността да се пусна с някой :D
                              пробвай, па мое и аз да мина с Кики
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Tuning Mode написа:
                                Ела да се видим.Никой не е казал че трябва да се пускаш
                                4 бири и турбината да свири

Коментар

Working...
                                X