Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GTсреща

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

днеска пихме по едно кафе малко фенове ,
    Power Under Pressure

Коментар

eee, в софия ли са най-несериозните шофьори на пунто?

Коментар

Аз тоя вторник се бях уговорил вече и имах ангажимент сори

Коментар

Който чете след 1 час на 202 ра отивам има итлянска сбирка 22:30
          Power Under Pressure

Коментар

Днеска се събраха над 50 италянки и имаше доста драгчета между разни бързааци ще ви уведомявам в тази тема какъде и в колко ще се събираме пак за драгове или за кафе
            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
              Днеска се събраха над 50 италянки и имаше доста драгчета между разни бързааци ще ви уведомявам в тази тема какъде и в колко ще се събираме пак за драгове или за кафе
              За сряда вечерта ли става дума???, че ние стояхме до към 22:00 и след това се разходихме 3 коли до ОМВ Бояна - там беше мъртвило, тЪ си бъбрихме до към 23:30 и след това кой от къде е
              punto HGT

Коментар

didich написа:
                WhitePower написа:
                За сряда вечерта ли става дума???, че ние стояхме до към 22:00 и след това се разходихме 3 коли до ОМВ Бояна - там беше мъртвило, тЪ си бъбрихме до към 23:30 и след това кой от къде е
                за вчера става дума да в 22:30 имаше 1 кола - АЗ и една чера алфа след 15 минути имаше 30 коли а след това вече не ги броях и всичките италянки 90 % колегите от алфа форума бяха и 2 ГТта
                Power Under Pressure

Коментар

Вечерта на 202 беше осеяна с миризма на гуми и бензин , събрахме се над 30 италянки , фиатя пак отсрами марката среу ГТВ 3.2 V24 и ГТВ 2.0 TB не съм писал и не съм ви предупредил щоо и аз разбрах късно и нямах нет очаквайте ново вкючване с темата за гонките на 202ра
                  Power Under Pressure

Коментар

Тия отминали неща май е добре да не се пишат, че така само се дразним, че сме изтървали някое мероприятие Пиши за нещо, което предстои да се случи :D Пздрави
                    punto HGT

Коментар

ми следете в другите форуми какво става , недейте да седите само тука и да се надявате ..... и да чакате тука каквото се случи нищо не искам да намекна но алфите са доста по организирани като хора а и срещичките са им доста якички ( от към гонки ) даже вчера един двигател е гръмнал и е било по интересноето ви и темата за да я следите и така може да видите къде и кога са гонките http://clubalfaromeo.com/forum/showt...942#post771942
                      Power Under Pressure

Коментар

утре ще има най вероятно 202 ра , ако има желаещи да понапукат някоя алфа нека да заповядат , но за 100% нека следят темата там за да са сигурни че ще има гонки
                        Power Under Pressure

Коментар

Неделя от 20ч. на 202ра, познатите муцуни да заповядат и разбира се всички други,които обичат мириса на бензин и гуми.

Коментар

Там сме,те саседите там ако мислят,че им е дошло времето да почиват са се излъгали или са объркали почивната база :P
                            4 бири и турбината да свири

Коментар

Дано не ни затрупа снега до неделя, че мириса на гуми няма как да се усети, там сме
                              punto HGT

Коментар

там съм само дето незнам дали ще е повера или с масларката
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X