Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GTсреща

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво е станало на 202-ра ?

Коментар

Състезатели ... прецакват работите ... като немогат поне и да несе правят че могат .. аман ... НЕДЕЛЯ от 10 : 00 ОМВ - Цариградско - Горубляне - Посока Пловдив :D:D:D
      Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
        Състезатели ... прецакват работите ... като немогат поне и да несе правят че могат .. аман ... НЕДЕЛЯ от 10 : 00 ОМВ - Цариградско - Горубляне - Посока Пловдив :D:D:D
        отпада , няма любители
        Power Under Pressure

Коментар

щто така

Коментар

Ако има някакво развитие и ще се сабирате на ОМВ - пишете кога и в колко ако
            Fiat Punto GT

Коментар

днеск 22:30 омв горубляне
              Power Under Pressure

Коментар

На 202ра каква катастрофа е станала, че ми е интересно... Да не е участвала една Супра?
                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                  На 202ра каква катастрофа е станала, че ми е интересно... Да не е участвала една Супра?
                  некви са се гонили и са достигнали някакъв и единия се е забил директно в гъзът му и ......много малоумници има там и за тва се проваля всичко и все път сам шубе от купите до сега на омв-то на горубляне не съм виждал нито веднъж куки
                  Power Under Pressure

Коментар

Колеги кога и къде има срещи. Казвайте че нещо не можах да разбера а мн ми се идва
                    fiat ne se kupuva s razum! a sas sarce.

Коментар

chost_dog написа:
                      Колеги кога и къде има срещи. Казвайте че нещо не можах да разбера а мн ми се идва
                      тази вечер имаше
                      Power Under Pressure

Коментар

ееееее жалко, кажи къде и кога се провеждат, ако има точно място и дата
                        fiat ne se kupuva s razum! a sas sarce.

Коментар

chost_dog написа:
                          ееееее жалко, кажи къде и кога се провеждат, ако има точно място и дата
                          Ми принципно на ОМВ цариградско горубляне съм аз и компанията , идват и ГТ та отвреме на време , та засега там се събираме след 22:30 , ама не е всяка вечер ето онази вечер ми се обадиха в 00:00 че имало некъв дизел за наказване и аз запалих и отидох
                          Power Under Pressure

Коментар

Кой иска тениски Мисля нещо от рода цената им е около 20 кинтахванах първия сайт за поръчка на тениски и на бързо скълъпих една иначе днеска след 22:30 на ОМВ който иска да мине за по кафе
                            Power Under Pressure

Коментар

То това ОМВ е на края на света,ако е на по централно място ще има повече желаещи ми се струва.На мен дотам и обратно с каране на тупалки е половин туба бензин

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
                                То това ОМВ е на края на света,ако е на по централно място ще има повече желаещи ми се струва.На мен дотам и обратно с каране на тупалки е половин туба бензин
                                прав си но за сега е единсвеното където няма засечка с куките , което пък оправдава и 3 туби бензиназ все още не мога да разбера как хората карат ГТ и се оплакват че бензина им е скъп , като това им е най малкия разход на тези турбо бегачки
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X