Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto GTсреща

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

на калфланд надали м ние вече заформихме вечеринка с 3 ГТ та на омв то , скоро и повече
    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
      на калфланд надали м ние вече заформихме вечеринка с 3 ГТ та на омв то , скоро и повече
      Хайде звънкайте, като се събирате, че да може да се събираме повече коли...

Коментар

Тоя петък сигурно ще пропусна че съм баладжия ама събото - неделно съм навит кадето кажете ...
        I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

lakaicho написа:
          Тоя петък сигурно ще пропусна че съм баладжия ама събото - неделно съм навит кадето кажете ...
          а в събота-неделя аз ще съм в сънито по балове... Другата седмица?

Коментар

lakaicho написа:
            ти изтрезней първо събота неделя
            Power Under Pressure

Коментар

а ще има ли днес среща???
              тежък е животът лек...

Коментар

???
                тежък е животът лек...

Коментар

аде де? отговор няма!

Коментар

днес ще има на омв цариградко на горубляне който иска кафе - имат топло
                    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                      днес ще има на омв цариградко на горубляне който иска кафе - имат топло
                      а в колко часа ще го сервират :D
                      тежък е животът лек...

Коментар

Днес кум 7 гледам някво бързо ГТ-е се бяга с 1 линейка .... и кой да видя чичоти Орлин опитваше се да я бяга ама линейките мн вървят става въпрос след слатина посока лъвов мост .. бях ти се дигизирал с корсето :D:D:D
                        Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
                          Днес кум 7 гледам някво бързо ГТ-е се бяга с 1 линейка .... и кой да видя чичоти Орлин опитваше се да я бяга ама линейките мн вървят става въпрос след слатина посока лъвов мост .. бях ти се дигизирал с корсето :D:D:D
                          оо въобще не съм настъпвал иначе кафето се сервира след 22:00
                          Power Under Pressure

Коментар

Несе ръчкаше ... базикам се Орлине пиши ако ще се събирате тази седмица на омв .. ако съм сабрал фиата да доида
                            Fiat Punto GT

Коментар

Какво ще кажете за една сбирка на Кауфланда на 28ми май?Има ли семкаджии,които искат да дойдат?

Коментар

най вероятно неделята пак ще съм на ОМВ то цариградско така или иначевсичко с 202 вече е минало след катастрофата ония ден
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X