coolboby чек че ся се сетих да те питам да не учиш в хуманитарна?Опааааааа жената ме контрира че май било КБУ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За всички от Велико Търново
Collapse
X
-
iee написа:coolboby чек че ся се сетих да те питам да не учиш в хуманитарна?Опааааааа жената ме контрира че май било КБУ
Коментар
-
coolboby написа:iee написа:coolboby чек че ся се сетих да те питам да не учиш в хуманитарна?Опааааааа жената ме контрира че май било КБУPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Абе повече нещо кат за уличници ми се струва че ще е.Ама те е срам да си признаеш.То не, че за тебе е зле де :PТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Не знам точно какво е СГИ, ама като каза лудницата ми навя мисъл да не е Иконома.Не за друго ами щото жената е учила там Иначе за може и да стане някои път ако идването ми към Търново съвпадне с някоя ваша среща.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Tornado написа:на Арбанаси имаше едно време едно заведение с панорамен изглед около резиденцията.CoolBoby написа:До сега не знаех че му викат така.. но то не е единственото жълто училище в градаFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар