Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За всички от Велико Търново

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПРИЗИВ

Хей, колеги и колежки ... заповядайте в Русе на 02-03.06 .... подробности: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=6395 а за резевации ако решите: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=6396
    Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Ще има ли някаква коледна срещичка за Търновци ?!

Коментар

Тъй като и аз съм болярин след Коледа ще бъда малко на "гости" във В.Търново. Ако се заформя среща бройте и мен.

Коментар

Айде бе Боляри, къде сте?

Коментар

С колегите от алфа форума има уговорка за банкет ......... "Извънредно съобщение за Банкет На 28.12 от 20:00 в " Сити пъб" за всички които не бяха снощи и искат да присъстват пишете тука , че Стенли да тегли едно рамо допълнително. ", ако има желаещи или да пишат на лично съобщение или да влязат в алфа форума и да видят темата за срещи в Търново и да пратят лично на "stenli" той е организатор и ще запази допълнителни места. Засега сме около 10 човека. Очакваме и вас!
            Lancia Delta Nuova
            106.152.0(0) | 1750 MPI LE 105CV 76KW 5P 835C2.000

Коментар

Замисляте ли скоро нещичко Боляри.Пътя за Арбанаси отвориха ли го вече.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Пътя за Арбанаси чак 2008!

Коментар

Слушах по радиoто септ.-октомври 2007г., но докато не мина от там с колата не вярвам.
                  Lancia Delta Nuova
                  106.152.0(0) | 1750 MPI LE 105CV 76KW 5P 835C2.000

Коментар

Mindzu написа:
                    Пътя за Арбанаси вече е отворен сигурно месец и нещо вече всеки ден минавам около него за да стигна до училище а училището ми е точно под пътя

Коментар

coolboby написа:
                      Mindzu написа:
                      Пътя за Арбанаси вече е отворен сигурно месец и нещо вече всеки ден минавам около него за да стигна до училище а училището ми е точно под пътя
                      пич ти дя не живееш в горна ,че минаваш всеки ден от там,щото ми се струва че нещо се бъркаш.Ако аз греша се извинявам.
                      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee живея във Велико Търново до Мол-а но училището ми се намира в кв.Асенов които се пада под Арбанаси..и завоя за училище е точно 2 метра преди готовия път за Арбанаси

Коментар

coolboby написа:
                          iee живея във Велико Търново до Мол-а но училището ми се намира в кв.Асенов които се пада под Арбанаси..и завоя за училище е точно 2 метра преди готовия път за Арбанаси
                          Аааа O.K. Познавам го аз тоз град
                          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Е хайде на среща.Неделя 25.03.2007г.Мястото ако има желаещи на Арбанаси имаше едно време едно заведение с панорамен изглед около резиденцията.Час на срещата определяйте вие.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

coolboby написа:
                              И аз живея до МОЛ-а

Коментар

И аз подкрепям едно такова събиране, ама отсега за другата неделя не съм сигурен, че имам едно служебно пътуване и още не са ме сезирали кога точно ще е.
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X