Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За всички от Велико Търново

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mindzu написа:
    coolboby написа:
    Mindzu написа:
    И аз живея до МОЛ-а
    Къде точно до мола братчед, коя улица
    Братчедка съм Иначе съм на Оборище, а ти? Колкото до срещата, ако времето е готино пишете ме!
    Братчедке, соу сори аз съм над Немили Недраги всеизвестната елитна великотърновска кръчма ...входа едно време където беше аптека а отсреща е магазина на "леля Стефка" Поздрави на Братчедката

Коментар

Е почти комшии! Та какво стана ще има ли среща? За коя дата и час остава?P.S. Нека да е на закрито а

Коментар

Mindzu написа:
        Е почти комшии! Та какво стана ще има ли среща? За коя дата и час остава?P.S. Нека да е на закрито а
        То и на закрито да бъде пак може да обърне покрива вятъра, макар, че днес вятъра отихна, но за сметка на това вали дъжд цял ден..

Коментар

[/quote]То и на закрито да бъде пак може да обърне покрива вятъра, макар, че днес вятъра отихна, но за сметка на това вали дъжд цял ден..[/quote]Така като чета и чувам(тъщата ей ся се обажда от Търново ), май на нас тука ни се разминава за сега.Нито толкова вятър, нито е капнало цял ден :D
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

То и на закрито да бъде пак може да обърне покрива вятъра, макар, че днес вятъра отихна, но за сметка на това вали дъжд цял ден..[/quote]Така като чета и чувам(тъщата ей ся се обажда от Търново ), май на нас тука ни се разминава за сега.Нито толкова вятър, нито е капнало цял ден :D[/quote]Тъщата ти е виновна за времето имаш късмет че не е във Варна

Коментар

На 01.04.2007 сбирка на "Ксилифор"

С колегите от Алфа форума го обсъдихме - На 01.04.2007 ще направим една срещичка на "Ксилифор" . Всички фенове на "Италианките" да се чувстват поканени Часът още не е уточнен - най вероятно 12:30 Очакваме нови попълнения За повече информация - Дискусия -срещи във Велико Търново
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

какво стана със срещата ? Осъществихте ли я ? А който иска да дойде на Ксилифор в Сряда (извънредно от 19:30 , зад НИШ ) ще има допълнително уточняване :D Ще очакваме нови фенове с италианки За повече инфо : RoMeO_156_GTA , Stenli или да види линка от алфа форума

Коментар

Последно на Ксилифор ли.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                    Последно на Ксилифор ли.
                    Ти в Търново ли си?Още ли си на курс? Аз мисля около 1 април да прескоча до там, а и чета че ще има среща на 01.04. Прав ли съм?
                    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                    Porsche 944 S2
                    http://www.valmcrae.snimka.bg/
                    http://vbox7.com/user:val_mcrae
                    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

val_mcrae написа:
                      ...а и чета че ще има среща на 01.04. Прав ли съм?
                      Точно така в Неделя 01.04 с колегите от Алфа форума органирираме срещичка на Ксилифор и аз имам задачата да поканя и вас :D След срещата в Сряда (обикновенно е всеки четвъртък ) ще има повече инфо за точното място (на Ксилифор) и час ...вероятно по обяд (така се говори)

Коментар

RoMeO_156_GTA Последно приятелю ще има ли среща на 1 Април на Ксилифор? И има ли оточнен час?

Коментар

val_mcrae написа:
                          Tornado написа:
                          Последно на Ксилифор ли.
                          Ти в Търново ли си?Още ли си на курс? Аз мисля около 1 април да прескоча до там, а и чета че ще има среща на 01.04. Прав ли съм?
                          Не съм тук в Карлово съм си.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

цитат : "За Ксилифор го изтегляме към средата на април малко да се постопли " За сега май се провали уговорката Пък инъче всеки четвъртък (понякога сряда) се събираме в една кръчма на гърба на Ниш. За повече инфо Дискусия -срещи във Велико Търново

Коментар

val_mcrae обади се да се видим като дойдеш в Търново да пием по кафе пък може и по нещо

Коментар

СРЕЩА В ТЪРНОВО 30

добра среща стгана в Търново поздрави за всички от Търново много са изпуннали тези кадето не е са дошли другият път пак доста обиколихме из странана около 550км.София -Ловеч -Троян ският манастир- каньона при село Емен-Велико ТърновоСофия поне колата не изгоре много газ добре се представи Търново- Соъфия 2.40минути и за жалост ми съставиха акт че на Севлиево че изпреварих един реис в промишлената зона
                                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                                X