Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За всички от Велико Търново

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby чек че ся се сетих да те питам да не учиш в хуманитарна?Опааааааа жената ме контрира че май било КБУ
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Mindzu написа:
      И аз живея до МОЛ-а
      Къде точно до мола братчед, коя улица

Коментар

iee написа:
        coolboby чек че ся се сетих да те питам да не учиш в хуманитарна?Опааааааа жената ме контрира че май било КБУ
        Съжалявам, че трябва да поздравя жена ти Училището в което уча е Професионална Гимназия по моден дизайн т.е бившото КБУ а Хуманитарна е под паркинга на Царевец а КБУ ..КБУ прочете в предишните постове къде е Поздрави на жената

Коментар

coolboby написа:
          iee написа:
          Съжалявам, че трябва да поздравя жена ти Училището в което уча е Професионална Гимназия по моден дизайн т.е бившото КБУ а Хуманитарна е под паркинга на Царевец а КБУ ..КБУ прочете в предишните постове къде е Поздрави на жената
          Я му кажи на колегата от Варна каква е шеговитата разшифровка на абривиатурата КБУ . Е поне няма от какво да се оплакваш там.
          Punto SX 1.1 55

Коментар

Комбинат за Битови Услуги

Коментар

Абе повече нещо кат за уличници ми се струва че ще е.Ама те е срам да си признаеш.То не, че за тебе е зле де :P
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Мани.. не се занимавам с тия девойчета .. иначе К*** Бъдете Учтиви )

Коментар

Коментар

Хайде е.....е м......та на темата защо не пишете на лични.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

coolboby написа:
                      Mindzu написа:
                      И аз живея до МОЛ-а
                      Къде точно до мола братчед, коя улица
                      Братчедка съм Иначе съм на Оборище, а ти? Колкото до срещата, ако времето е готино пишете ме!

Коментар

колега iee ако разгадаеш и какво означава СГИ имаш една Мястото е известно още като Елита или Лудницата ако си минавал през града Пък за срещата постнете после няколко снимки :D То мойто Пунто в бокса
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Не знам точно какво е СГИ, ама като каза лудницата ми навя мисъл да не е Иконома.Не за друго ами щото жената е учила там Иначе за може и да стане някои път ако идването ми към Търново съвпадне с някоя ваша среща.
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                            ....лудницата ми навя мисъл да не е Иконома
                            точно Иконома = Лудница .... Ами Ти нещо да не намекна за жена си Поне се е оттървала от там вече

Коментар

[quote="RoMeO_156_GTA"]колега iee ако разгадаеш и какво означава СГИ имаш една Мястото е известно още като Елита или Лудницата ако си минавал през града quote]До сега не знаех че му викат така.. но то не е единственото жълто училище в града

Коментар

Tornado написа:
                                на Арбанаси имаше едно време едно заведение с панорамен изглед около резиденцията.
                                то много заведения там Случайно да не е едно на гърба на църквата ,май Хоризонт го водят с управител Тодор Михайлов :P
                                CoolBoby написа:
                                До сега не знаех че му викат така.. но то не е единственото жълто училище в града
                                само който е учил там знае истината А иначе според даскалите е "Елитна" институция

Коментар

Working...
                                X