ето и една по - пълна снимка на присъстващите фиатки, моята беше най близо до Пунтото нъц, нъц :P може би лятото ще направим една среща на морето
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимки от срещата- "Копринка"
Collapse
X
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
уххххх все повече ме хваща яд че се наложи само за 1 час да посетя сбирката ... и не се запознах и с колегата който ми остави визитка на чистачката веднага да си признае кой еMadness Motorsport
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
Коментар
-
gad3n написа:уххххх все повече ме хваща яд че се наложи само за 1 час да посетя сбирката ... и не се запознах и с колегата който ми остави визитка на чистачката веднага да си признае кой еМерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
-
bubachko
ХахахахахахааМного гот наистина седат купето и Злата Чибурашка заедно, ма Митко, да беше пипнал на шопа поне стикера от предния джам че са малко за срам и позор сам увековечен
Коментар
-
gad3n написа:уххххх все повече ме хваща яд че се наложи само за 1 час да посетя сбирката ... и не се запознах и с колегата който ми остави визитка на чистачката веднага да си признае кой еFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар