Хотел Тракия имаме 15 двойки резервирани, всеки записан след това - отива в Хотел Оазис - те са на един собственик.Там засега няма заети места.На Тракия двойките наистина свършиха.Класирането ще го извърша по час на записване.Последни записвания - до 8,00 часа на 17.09.2010 ( петък сутринта за неразбралите).На обяд трябва да занеса списъците.Ще ги публикувам във трите форума - моля всеки да провери списъците, за да няма грешки.Ако все пак се получат грешки - можете да ме търсите по телефона - 0889 322781, ЯворГотов съм да указвам пълно съдействие - ще дойда на място ако се налага.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Записване за нощувки за ИТАЛФЕСТ на 18.09.2010 - ХАСКОВО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Понеже ще пътувам с един приятел в събота за мен един апартамент в хотел Европа за 18-ти а за nikolai_slavista търсим съквартирант за двойна стая отново за хотел Европа за 18-ти.Та да обобщя:ExGANDI - Теодоси Ганчев - стандартен апартамент х-л Европа 18-тиnikolai_slavista - двойна стая х-л Европа 18-ти(за двойната стая се търси съквартирант/ка )
Коментар
-
Ето списъците. МОля проверете ги за да няма изненади.При проблем ми се обадете - 0889322781 - ЯворКолегите за Хотел Европа не са в списъците, на тях им си правя отделна резервация.Прикачени файловеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Наистина, не алфистите са виновни.Някой друг е!А сме повече май...Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Immortal написа:Като гледам списъка, те нещата отиват пак към АЛФА фест, а не ИталФест...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Хм, така погледнато алфистите са (сме - щото и аз съм с алфа) богаташи....Аз също съм пропуснал много събирания - къде поради липса на пари, къде поради липса на време.Така че никого не упреквам.Но от друга страна - алфостите са много задружни.Пример - приходите при тях от картите на ЕКО са от 2 до 3 пъти по големи от нашите, като не пропущаме факта че те имат карти от няколко месеца, а ние - от година и половина, дали не е от две. Нали точно за пари говорим - едва една трета от раздадените карти при нас генерират отстъпки... Защо - нали фиатаджиите сме бедни... А не ни трябват отстъпки май..Просто коментирахме защо списъка с нощуващите изглежда така.Дано някой не се почувства засегнат.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
paralesa написа:Immortal написа:Като гледам списъка, те нещата отиват пак към АЛФА фест, а не ИталФест...
Коментар
-
не оправдавам нито себе си,нито някой друг,аз ще присъствам,не защото съм длъжен,не защото ТРЯБВА,а защото имам желание.За съжаление,може би и Явор забелязва,че просто много от активните потребители просто не са обелили и дума за присъствието си...За другите не мога да кажа,знам,че аз и повечето от пичовете в Търново ще присъстваме! Просто няма да нощуваме там,всеки с причините си(може би ще има нощуващи,но те явно са единици) ,моята е,че от там пътувам към друго място и нямам как да остана за втория ден...пък и самите състезания не са ми по вкуса...аз макар и на 27 съм малко встрани от тия неща и друго удоволствие ми носи събитието...Виж яд ме е,че вечерята ще я пропусна,но ако тръгна посред нощите после да пътувам още 150км малко не ми се иска Аз призовавам,да седнем утре и преброим алфите,фиатите и ланчите и да постнем статистика,за да се говорим тогава,така предварително,малко не е достоверно.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Yavor написа:Хм, така погледнато алфистите са (сме - щото и аз съм с алфа) богаташи....Аз също съм пропуснал много събирания - къде поради липса на пари, къде поради липса на време.Така че никого не упреквам.Но от друга страна - алфостите са много задружни.Пример - приходите при тях от картите на ЕКО са от 2 до 3 пъти по големи от нашите, като не пропущаме факта че те имат карти от няколко месеца, а ние - от година и половина, дали не е от две. Нали точно за пари говорим - едва една трета от раздадените карти при нас генерират отстъпки... Защо - нали фиатаджиите сме бедни... А не ни трябват отстъпки май..Просто коментирахме защо списъка с нощуващите изглежда така.Дано някой не се почувства засегнат.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар