Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Записване за нощувки за ИТАЛФЕСТ на 18.09.2010 - ХАСКОВО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хотел Тракия имаме 15 двойки резервирани, всеки записан след това - отива в Хотел Оазис - те са на един собственик.Там засега няма заети места.На Тракия двойките наистина свършиха.Класирането ще го извърша по час на записване.Последни записвания - до 8,00 часа на 17.09.2010 ( петък сутринта за неразбралите).На обяд трябва да занеса списъците.Ще ги публикувам във трите форума - моля всеки да провери списъците, за да няма грешки.Ако все пак се получат грешки - можете да ме търсите по телефона - 0889 322781, ЯворГотов съм да указвам пълно съдействие - ще дойда на място ако се налага.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Понеже ще пътувам с един приятел в събота за мен един апартамент в хотел Европа за 18-ти а за nikolai_slavista търсим съквартирант за двойна стая отново за хотел Европа за 18-ти.Та да обобщя:ExGANDI - Теодоси Ганчев - стандартен апартамент х-л Европа 18-тиnikolai_slavista - двойна стая х-л Европа 18-ти(за двойната стая се търси съквартирант/ка )

Коментар

Записванията приключиха!Моля след няколко часа проверете списъка, който ще публикувам, за да няма изненади утре на място!

Коментар

Ето списъците. МОля проверете ги за да няма изненади.При проблем ми се обадете - 0889322781 - ЯворКолегите за Хотел Европа не са в списъците, на тях им си правя отделна резервация.
          Прикачени файлове

Коментар

Като гледам списъка, те нещата отиват пак към АЛФА фест, а не ИталФест...

Коментар

А замислял ли си се защо?И на мен това ми направи впечатление.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Наистина, не алфистите са виновни.Някой друг е!А сме повече май...

Коментар

Yavor написа:
                  Наистина, не алфистите са виновни.Някой друг е!А сме повече май...
                  Верно, че е друг ....!
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Аз лично няма да нощувам, а и доста други колеги, така че Фиат-и ще има.

Коментар

Immortal написа:
                      Прав е Airfan аз също,а колегите от Търново ще присъстват,но просто няма да нощуват...Дано разбирате и друго,на мен примерно да ви кажа какво ми коства срещата:50лв за гориво,и още трисетина за изпът(да не казвам,че всъщност ще заредя за 100лв,защото после пак ще пътувам,но това не влиза в сметките) дотук значи 80..имам заем 130лв за колата ,квартира 220лв и кредит 60лв със заплата 450лв рестото от тия 450 ще го дам да дойда на феста за гориво,а как да дам още 80лв за нощувка ,вечеря,храна за два дни? Не пиша всичко това,за да ме съжалява някой и давам пример себе си,просто защото себе си виждам...Е сметнете още колко хорица,купили си фиатче просто защото е евтинко ,станали фенове на марката после...колко още такива хора има,които ще дойдат,ще дадат последните си пари и просто няма да нощуват? Аз мога да ви кажа,поне 1/3 от присъстващите с фиат!!! Нека не се опрекваме само,че може да има още засегнати? Не на всички им е широко около врата и могат да си позволят нещо странично И нямам предвид теб колега,просто ти отбеляза този факт и аз ти отговорих от моя гледна точка,защо е така
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

Хм, така погледнато алфистите са (сме - щото и аз съм с алфа) богаташи....Аз също съм пропуснал много събирания - къде поради липса на пари, къде поради липса на време.Така че никого не упреквам.Но от друга страна - алфостите са много задружни.Пример - приходите при тях от картите на ЕКО са от 2 до 3 пъти по големи от нашите, като не пропущаме факта че те имат карти от няколко месеца, а ние - от година и половина, дали не е от две. Нали точно за пари говорим - едва една трета от раздадените карти при нас генерират отстъпки... Защо - нали фиатаджиите сме бедни... А не ни трябват отстъпки май..Просто коментирахме защо списъка с нощуващите изглежда така.Дано някой не се почувства засегнат.

Коментар

paralesa написа:
                          Immortal написа:
                          Прав е Airfan аз също,а колегите от Търново ще присъстват,но просто няма да нощуват...Дано разбирате и друго,на мен примерно да ви кажа какво ми коства срещата:50лв за гориво,и още трисетина за изпът(да не казвам,че всъщност ще заредя за 100лв,защото после пак ще пътувам,но това не влиза в сметките) дотук значи 80..имам заем 130лв за колата ,квартира 220лв и кредит 60лв със заплата 450лв рестото от тия 450 ще го дам да дойда на феста за гориво,а как да дам още 80лв за нощувка ,вечеря,храна за два дни? Не пиша всичко това,за да ме съжалява някой и давам пример себе си,просто защото себе си виждам...Е сметнете още колко хорица,купили си фиатче просто защото е евтинко ,станали фенове на марката после...колко още такива хора има,които ще дойдат,ще дадат последните си пари и просто няма да нощуват? Аз мога да ви кажа,поне 1/3 от присъстващите с фиат!!! Нека не се опрекваме само,че може да има още засегнати? Не на всички им е широко около врата и могат да си позволят нещо странично И нямам предвид теб колега,просто ти отбеляза този факт и аз ти отговорих от моя гледна точка,защо е така
                          Никой не иска оправдания!

Коментар

не оправдавам нито себе си,нито някой друг,аз ще присъствам,не защото съм длъжен,не защото ТРЯБВА,а защото имам желание.За съжаление,може би и Явор забелязва,че просто много от активните потребители просто не са обелили и дума за присъствието си...За другите не мога да кажа,знам,че аз и повечето от пичовете в Търново ще присъстваме! Просто няма да нощуваме там,всеки с причините си(може би ще има нощуващи,но те явно са единици) ,моята е,че от там пътувам към друго място и нямам как да остана за втория ден...пък и самите състезания не са ми по вкуса...аз макар и на 27 съм малко встрани от тия неща и друго удоволствие ми носи събитието...Виж яд ме е,че вечерята ще я пропусна,но ако тръгна посред нощите после да пътувам още 150км малко не ми се иска Аз призовавам,да седнем утре и преброим алфите,фиатите и ланчите и да постнем статистика,за да се говорим тогава,така предварително,малко не е достоверно.
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

Yavor написа:
                              Хм, така погледнато алфистите са (сме - щото и аз съм с алфа) богаташи....Аз също съм пропуснал много събирания - къде поради липса на пари, къде поради липса на време.Така че никого не упреквам.Но от друга страна - алфостите са много задружни.Пример - приходите при тях от картите на ЕКО са от 2 до 3 пъти по големи от нашите, като не пропущаме факта че те имат карти от няколко месеца, а ние - от година и половина, дали не е от две. Нали точно за пари говорим - едва една трета от раздадените карти при нас генерират отстъпки... Защо - нали фиатаджиите сме бедни... А не ни трябват отстъпки май..Просто коментирахме защо списъка с нощуващите изглежда така.Дано някой не се почувства засегнат.
                              Имам карта, но нямам бензиностанция в града.Въпреки това е ползвам обикновенно в Пловдив и София.Сигурно има и други колеги които ги имат а няма къде да ги ползват.
                              Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Само пример дадох колега....Живко по горе вече отбеляза че от никого не искаме оправдания.

Коментар

Working...
                                X