Здравейте колеги,вече може да започне записването за нощувки на Италфеста.Със 100% сигурност ( демек с капаро) са резервирани места в 2 хотела:1. Хотел РОДОПИ - **Цени:единични стаи 7бр - 31лвдвойни стаи 20бр - 44лвапартаменти 7бр - 62лвЦените са за помещение, БЕЗ закуска ( за да паднем в цената). Който иска закуска - си доплаща на рецепция по няколко лева на човек.Еденичките могат да са двойки без доплащане - за по-дребни семейни двойки - леглата им реално са 140см - видях ги с очите си.Апартаментите са реално тройки ( имат спланя и разтегателен диван), а единия е четворка - има една спалня със спалня + спалня с 2 легла.Допълнително легло - 20лв. Това се отнася за апртаментите - т.е. ако ще се разпъва дивана за трети човек се заплащат 20лв допълнително.За еденичките няма такъв проблем тъй като не зареждатМаксимум места ако се заемата еденичките по двама и апартаментите по трима - 75 места.Лично моето мнение е че за тези цени хотела е повече от приличен за двете си звезди. Колегите от фирмата като идват на разни збирки спат там и никой не се е оплакал.http://www.hotel-rodopi.com/2. Хотел ХАСКОВО - ***Цени:двойни стаи 9бр - 63лвапартаменти 6бр - 81лв1. В цената на нощувката е включена закуска, застраховка и туристическа такса .2. Допълнително легло в двойна стая или апартамент се заплаща 20 лв. на нощувка.Също хубав хотел, три звезди.Общо места които могат да се заемат - 39.http://www.hotel-haskovo.com/3. Хотел ЕВРОПА - ****Най скъпия хотел.Борим се за по-голяма отстъпка, ама си е скъп по принцип.Цените ми ги дадоха стъпаловидно:При настаняване на двама нощуващи в помещение:- от 40 до 60 нощуващи - 104 лв. / за стая/- от 60 до 80 нощуващи - 100лв. /за стая/- от 80 до 120 нощуващи - 97лв. /за стая/1. Всички стаи са оборудвани с климатик, мини бар, безжична интернет връзка, директна телефонна линия, телевизор, баня с вана;2. Комплексът разполага с два басейна - закрит /полу-олимпийски/ и открит, с детска час и добре организирана плажна зона;3. В цената на стаите е включено: закуска, фитнес, басейн, охраняем паркинг;Гарантират ми поне 100 места ако не се случи нещо черезвичайно, ама там нямаме капаро.Имам обещанието на управителката на първите два хотела, ако ги запълним бързо да съдейства при техни колеги при сходни условия и цени да намерим още стаи.П.П. В всички хотели има безжичен интернет. Знам че много хора ще ги интересува.Нека записването започне СЕГА! ЕДИТ: 4.09.2010Мдааааа....ХОТЕЛ РОДОПИ се напълниИма само още 2-3 апартамена свободни.Ето още два варианта за хотели от ценовата група на РОДОПИ:Хотел ТРАКИЯ - **Цени:Еденички - 25бр - 35лв на вечерДвойки - 15бр - 40лв на вечерАпартаменти - 4бр - 60лв на вечер.Цените отново са БЕЗ закуска, който иска - се договаря на място на рецепция.Мнение за хотела нямам, а лошото е и че нямат и сайт.Влизал съм само на рецепция - изглежда прилично.Вчера като ходих управителя го нямаше и не ме допуснаха да снимам стаите -трябвало той да разреши.Иначе имам обещание че като имаме бройка за там ще ни дадат групови цени - т.е. ще намалят цените. Това са на рецепция.Това с снимките които намирам за него в нета: http://pochivka.bg/o-5578-%D1%85%D0%...B8%D1%8FСъс сигурност е нов - функционира не повече от година и нещо. Собствени места за паркиране - петнайстина, ама много близо зад хотела е синя зона, която събота и неделя е безплатна - т.е. чичковците ги няма Хотел ОАЗИС - **Цени:Еденички - 8бр - 27лвлв на вечерДвойки - 10бр - 40лв на вечерДвойка със спалня - 30лв - май е само една.http://pochivka.bg/o-5575-%D1%81%D0%...0%B8%D1%81Те също нямат сайт, на същите собственици е като ТРАКИЯ.Цените са БЕЗ закуска също.Места за паркиране - пред входа на хотела - има.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Записване за нощувки за ИТАЛФЕСТ на 18.09.2010 - ХАСКОВО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мдам, колегите от Алфа Форума са много бързи.Еденичките в РОДОПИ финишираха.Братлета Кюстендилски - или ще спите двамца, а ако Мира идва ( както предполагам) ще трябва да ви вземем май апартамент.Има и двойки, които са с допълнителен разтегателен диван - +20лв за допълнително легло.Абе ше ви оправим - ако трябва в къщи на пода ше ви прибера вас специално.То кат се омотаме вечерта...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
1.kilar и kiro_of_the_day - Двойна стая за 17 и 18 Всичко това в хотел Родопи! 2.AFBWorld - двойна стая в Родопи за 18ти3.qnis - двойна стая в ХАСКОВО за 18ти4.Pecho - двойна стая в "Родопи" за 18.09Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
1.kilar и kiro_of_the_day - Двойна стая за 17 и 18 Всичко това в хотел Родопи!2.AFBWorld - двойна стая в Родопи за 18ти3.qnis - двойна стая в ХАСКОВО за 18ти4.Pecho - двойна стая в "Родопи" за 18.095.oblacheto-двойна стая в ’’Родопи’’ за 18.09Моля допълвайте списъка за да ми е по лесно после.Благодаря предварително.Псевдо-модерирано - Yavor
Коментар
-
ExGANDI написа:Ъъъъ... Апартамент в Европа искам. Каква ли ще е цената? За 17 и 18-ти.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
1.kilar и kiro_of_the_day - Двойна стая за 17 и 18 Всичко това в хотел Родопи! 2.AFBWorld - двойна стая в Родопи за 18ти 3.qnis - двойна стая в ХАСКОВО за 18ти 4.Pecho - двойна стая в "Родопи" за 18.09 5.oblacheto-двойна стая в ’’Родопи’’ за 18.096.Immortal - апартамент в "Родопи" за 18.097.kik73bg-двойна стая в "Родопи" за 18.09MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Мдааааа....ХОТЕЛ РОДОПИ се напълниИма само още 2-3 апартамена свободни.Ето още два варианта за хотели от ценовата група на РОДОПИ:Хотел ТРАКИЯ - **Цени:Еденички - 25бр - 35лв на вечерДвойки - 15бр - 40лв на вечерАпартаменти - 4бр - 60лв на вечер.Цените отново са БЕЗ закуска, който иска - се договаря на място на рецепция.Мнение за хотела нямам, а лошото е и че нямат и сайт.Влизал съм само на рецепция - изглежда прилично.Вчера като ходих управителя го нямаше и не ме допуснаха да снимам стаите -трябвало той да разреши.Иначе имам обещание че като имаме бройка за там ще ни дадат групови цени - т.е. ще намалят цените. Това са на рецепция.Това с снимките които намирам за него в нета: http://pochivka.bg/o-5578-%D1%85%D0%...B8%D1%8FСъс сигурност е нов - функционира не повече от година и нещо. Собствени места за паркиране - петнайстина, ама много близо зад хотела е синя зона, която събота и неделя е безплатна - т.е. чичковците ги няма Хотел ОАЗИС - **Цени:Еденички - 8бр - 27лвлв на вечерДвойки - 10бр - 40лв на вечерДвойка със спалня - 30лв - май е само една.http://pochivka.bg/o-5575-%D1%81%D0%...0%B8%D1%81Те също нямат сайт, на същите собственици е като ТРАКИЯ.Цените са БЕЗ закуска също.Места за паркиране - пред входа на хотела - има.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
1.kilar и kiro_of_the_day - Двойна стая за 17 и 18 Всичко това в хотел Родопи! 2.AFBWorld - двойна стая в Родопи за 18ти 3.qnis - двойна стая в ХАСКОВО за 18ти 4.Pecho - двойна стая в "Родопи" за 18.09 5.oblacheto-двойна стая в ’’Родопи’’ за 18.096.Immortal - апартамент в "Родопи" за 18.097.kik73bg-двойна стая в "Родопи" за 18.098.ivo - Ивайло Иванов - двойна стая, 1 нощувка, 18.09, хотел "Тракия".Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
В Хотел ХАСКОВО двойките също свършиха.Засега места има следните:РОДОПИ - нямаХасково - 5 апартаментаТракия - 20 еденички, 3 двойки, 4 апартаментиОазис - засега само едно записване ( ако колегата не възразява - местя го в Тракия)Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
ivo написа:1.kilar и kiro_of_the_day - Двойна стая за 17 и 18 Всичко това в хотел Родопи! 2.AFBWorld - двойна стая в Родопи за 18ти 3.qnis - двойна стая в ХАСКОВО за 18ти 4.Pecho - двойна стая в "Родопи" за 18.09 5.oblacheto-двойна стая в ’’Родопи’’ за 18.096.Immortal - апартамент в "Родопи" за 18.097.ivo - Ивайло Иванов - двойна стая, 1 нощувка, 18.09, хотел "Тракия".MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар