Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 18.00 часа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Неговото браво е 1.8, но аз за моята кола говоря.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      нормално е да върви по-добре на газ, ако я кара постоянно на газ. знаеш ли защо?

Коментар

u_bo написа:
        emzo написа:
        нормално е да върви по-добре на газ, ако я кара постоянно на газ. знаеш ли защо?
        Да взема аз да ти кажа защо искаш ли? Защото е обогатена сместа на газ за по добра динамика!!! и се кара на двете горива това и Емо може да ти го каже! Ама маи не е това точната тема....
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
          u_bo написа:
          emzo написа:
          Да взема аз да ти кажа защо искаш ли? Защото е обогатена сместа на газ за по добра динамика!!! и се кара на двете горива това и Емо може да ти го каже! Ама маи не е това точната тема....
          Бате Енчо пропусна и другото да кажеш.Че си мрази много и гумите.Добре се върти.
          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Митак, уморен ли ще си след бач ве ?Да ти обърнем колата на бензин да видя бензиновите времена и предварението и съпортивление на бенз. инжектори.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Митак, уморен ли ще си след бач ве ?Да ти обърнем колата на бензин да видя бензиновите времена и предварението и съпортивление на бенз. инжектори.
              Ами аре идвай на паркинга и да я почваме.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ей ся щи звънна да се разберем, а на Фи-то и каже, че :- времето беше одеве идеално за разходка- изтърва да спечели 6лв и 3 ст. http://sportypal.com/Workouts/Detail...енцията е към подобрение, хаха
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Някой заралия да услужи временно с бутилка за пропан бутан ? Искам да конвертирам уредбата на газ, за проба.Пък ако има и изпарител за инжекцион, много ще го напия
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Голям чеп си вкара с тоя метанов инжекцион, Емооооо...Да беше направил като Попара - една плочка и карай. Ама...Сега пропан-бутан.... Виждам те аз тебе скоро да си търсиш пак печка, ама а да видим.Пък ако се чудиш кво да правиш Либрока - обади се, ще намерим кво да го правим

Коментар

Мълчи , че ти си главния виновник.Дай да намерим един изпарител за проба ? Бутилка аз ще си намеря, ако трябва от на баща ми колата, ще сваля.Ааа и Принко май има бутилка.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Дойде ли времето да кажа:"Аз казах ли ти?"?
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

А аз казах ли ти, че с тоя ремап в колата ти, не знам к’во съм пипал ?
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            А аз казах ли ти, че с тоя ремап в колата ти, не знам к’во съм пипал ?
                            Ако ми гръмне мАторя ... п.с. Че и на баща ми го сложих ...
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Дистанционно мога да активирам режим на бум на двигаеля
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да бе, аз онзи ден слязох от палмата ...

Коментар

Working...
                                X