Засега ще минавам тънка лайсна с по 5-6лв. ама си помисли, всеки ден по 5-6лв, кеф ти количка за тебе, кеф ти биричка за Митту, а малкия .... е на него му е рано още
Емо, идваме и ние с количката да се наредим. Аз нямам претенции за 10-ка. Колкото толкова. Кой ти ги дава!!!!А днеска ще имате ли среща? Още не сме решили кога да тръгваме към Зарата, но евентуално може да се включим ако се събирате.
Попаров, влизам в бокса, ще разкачам цялата инсталация на инжекциона, може да дойдеш по някое време ако те пуснат Zigi и ти ако се чудиш, кво да правиш може да минеш с тресчотката Принкич, за тебе остава най-важната задача - разнос на кафе
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Смея ли ? Не съм ти виждал лошата страна , хаха.Аз ходих при бат Енчо, почистихме стъпков мотор, дебитомер и тпс - файда йок.Обаче определено колата живна малко, от почистването на дебитомера. Щом на метан усетих разлика ....Направихме малко тестове, бахти на газ бравото му дава по-добри времена от бензин ....
Смея ли ? Не съм ти виждал лошата страна , хаха.Аз ходих при бат Енчо, почистихме стъпков мотор, дебитомер и тпс - файда йок.Обаче определено колата живна малко, от почистването на дебитомера. Щом на метан усетих разлика ....Направихме малко тестове, бахти на газ бравото му дава по-добри времена от бензин ....
Коментар