Цъцъцъцъ, докъде я докарахме ...Един Фиат и една Ланчиа Пичуе, аре да одим да се въртим. Кмета пак никаква не я свършил, одеве до работа рекох да дръпна леко ръчната, аз се завъртях като пумпал
Без мене.Наказан съм от докторите заради кротко поведение.
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Цъцъцъцъ, докъде я докарахме ...Един Фиат и една Ланчиа Пичуе, аре да одим да се въртим. Кмета пак никаква не я свършил, одеве до работа рекох да дръпна леко ръчната, аз се завъртях като пумпал
Е по полекинка бе drifter то се дърпа с мярка и аз се позабавлявак на Куфланда преди малко
И аз ги правех тез магарии до вчера, ама днес ми беше замръзнала ръчната след работа (цял ден колата я духа силен вятър), и после на хубавия лед не можах да се изкефя...Не посмях да дърпам по-смело, да не скъсам жилото.
Тук е днес се видяхме.Оплаква се ,че докато беше в Търново в най-студения ден не е успял да запали ..... цигарата за сутрешното кафе Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Тук е днес се видяхме.Оплаква се ,че докато беше в Търново в най-студения ден не е успял да запали ..... цигарата за сутрешното кафе Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
то там не е в България бе,не е човешко просто,освен че ми замръзна нафтата изгубих и 2 зъба докато зъзна в тоя студ Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 п.п.Нафта ще можете ли да издрапате до тука бе??? ако не да слагам едно гребло на абарта и да ви спася от мъките
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар