То немско ве, оправия няма ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 18.00 часа
Collapse
X
-
Eeeй тия времена спомняте ли си ги ?---------Васко, тука си май по-слабичък ---------Къде е бирата бе Дидо ?И тук един Принков компромат, после ша вика Стражко, че от чешма не пиел ....---------------------------А този ---------Брее Живко, къв си младолик тука:---------Много добра среща на Карандила беше.------------Тия двамата така и не ми платиха амортисьорите , които се наложи да сменя после----------Брее и коли сме "ремонтирали"------Че и бая народ сме били ...------По 5лв за снимка със Звяра искам -----Ъъъ Попар, т’ва ти ли си ве ?--------------------Заралии гостуваха на Филибето:После Филибето върна жеста:Уникално !--------Тая година и Копринка нямаше ....Заралии, както казва един модератор - нищо не става от васF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Емо,Емо а бяхме млади и убави и всеки викаше вземете ги вие. Колко изключителни срещи сме имали и сме правили.Само могат да ни завиждат.Пожелавам го на всички.Дано се случат нещата пак,въпреки че на мене ще ми става все по-трудно да се включвам по разбираеми причини.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Immortal написа:Койо е оной девойче?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:Емооо от къде ги изрови .......? това снимки от преди 100 лета още бях със стария ФичоF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар