Съгласен съм срещите да са от 19.00 часа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 18.00 часа
Collapse
X
-
ogi28b написа:Колеги, на срещата в Китен виждам, че има записани двама от Ст. Загора. Да им дам ли на тях рекламни неща на форума, или евентуално да ги даам на някой като пътувам, ама трябва някой да ме чака някъде по пътя, около града?Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
ogi28b написа:Колеги, на срещата в Китен виждам, че има записани двама от Ст. Загора. Да им дам ли на тях рекламни неща на форума, или евентуално да ги даам на някой като пътувам, ама трябва някой да ме чака някъде по пътя, около града?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
ogi28b написа:Друго съм написал и питам, ако някой може да ми отговори на това, което питам.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Колеги, вижте тука: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...мислете си, и другата седмица да ви доставя.
Коментар
-
Stac Plastic. Вчера го имаше на сайта, ама от днес има нова визия самия сайт, а спрея не мога да го намеря. Става въпрос за сайта на вносителя - Ес Енд Кей, понеже са ми тук съвсем наблизо и ми е удобно да купя. По принцип за всички техни продукти може да се направи групова поръчка и ще излезе много по-евтино. Имат страшно много автокозметични препарати, а също са вносители и на чистачките Валео, които ги виждате по Метро, Практикер, по бензиностанциите... също и на други видове чистачки. Разгледайте сайта и който иска да си поръча нещо, да казва докато е време.
Коментар
-
ogi28b написа:Колеги, вижте тука: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...мислете си, и другата седмица да ви доставя.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар