Ми да, 10-ти наближава със страшна сила! А пък за утре - мое да се натоварите 4-ма в некоя трошка,аааа, исках да кажа Фиат , и да дойдете у София. Това съвсем сериозно го предлагам!
Добре дошла и от мен :D Много се радвам,че имаме нова колежка , ако знаех,може би и аз щях да присъствам, (сега поне онази с кибрита, няма да се прави на незаменима )При следващ подобен коментар ще получиш официално предупреждение за нарушение на т. 1.2 от правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org
Като оставим настрана личните нападки,на някой да му се намира десен стоп за типо,че моя преди малко го строших.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Добре дошла и от мен :D Много се радвам,че имаме нова колежка , ако знаех,може би и аз щях да присъствам, (сега поне онази с кибрита, няма да се прави на незаменима )
Стига с нападки.Детинско изглежда отстрани.
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Много скромно, бе So! A твоята кола не разбрах какво си й правил, но я видях в ПКБ-то, много добре изглежда! :D Радо, Принко съм го обучила да снима, даже и апарат съм му купила!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар