Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 18.00 часа
Collapse
X
-
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 18.00 часа
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!Етикети: –
-
DragonHeart написа:Оставали срещата за днес?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:DragonHeart написа:Оставали срещата за днес?Фиат завинаги!!!!
Фиат Типо-1.4 75кс.
Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта
Коментар
-
Еми аз си чета редовно темата ама никой не каза утре (Демект днеска) ще има ли среща някъде или няма да има.Говорише се нещо за Ушев и за Румъния ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Мислете час и място - Казах мястото и часа.Мислех,че всичко е на бъзик ... Днес си чатих с Емо и не е ставало въпрос за среща.Дори току що му звъннах по телефона и каза,че днеска няма никаква среща ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Ей ще ме пукнете от смях някой ден. :D Първо кво и беше на старата тема и кой реши да се сменя с нова-не разбрах.Второ,ако темата е станала 200 страници и трябва нова,защо софийската тема е 271?Трето не знам вече кво става.Явно трябва да пишат само 2-3 човека в нашата тема са срещи и да отлежава на последно място. Ако е така кажете.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Митак, обяснявам ти веднага.Мод. екипа е решил, че трябва нова тема и я правят.С регистрацията си тук, си се съгласил да спазваш правилата.Следователно, квото те решат - това ще е За тази Неделя ясно, ама другата ще има протести на техномаркета за горивата.Аз не мисля да учавствам следователно е желателноза другата неделя да се измисли ново място.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
А не на мене тия с правилата!Никъде не пише,че трябва да се сменя дадена тема с нова,когато има интерес.А по решение на един двама модератори да се прави това не съм съгласен,което може да ме накара да си почина малко с присъствието ми в тая тема.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:А не на мене тия с правилата!Никъде не пише,че трябва да се сменя дадена тема с нова,когато има интерес.А по решение на един двама модератори да се прави това не съм съгласен,което може да ме накара да си почина малко с присъствието ми в тая тема.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар