Случайно някой да има останали карти за ЕКО,че мойта съм я забравил вчера в Пловдив.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Случайно някой да има останали карти за ЕКО,че мойта съм я забравил вчера в Пловдив.
Обади се утре към обяд,ще ти дам моята.Аз нали сега съм на Зара-та.
Океееей
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Стражаря срещу скромна почерпка ще те уреди Едно агне по случай идващия Гергьовден ще е достатъчно.Аз и за 1/2 агне ще ти дам моята ))))))))))))))))))))))))))
Уфффф, как забравих че има среща...А бях в града, на връщане от Ланча събора... Оставих sharpradi, след това се видях и с VesMil... цццц...старост-нерадост... че не помня и гинко-билобата къде си оставих...А и в джабката имам цяло тесте с карти на ЕКО...
Колеги как и кога мога да се присъидина към вашия малак клуб от няколко дена съм собственичка на Fiat Bravo и смятям да намеря някои клуб в които да членувам
Колеги как и кога мога да се присъидина към вашия малак клуб от няколко дена съм собственичка на Fiat Bravo и смятям да намеря някои клуб в които да членувам
Добре дошла при нас!Ако си от Бяла Слатина - защо пишеш в раздела за Стара Загора? А ако си от Стара Загора - оправи си местожителството в профила.В раздела ще намериш много информация за провежданите ежеседмични или ежемесечни срещи в различни градове на страната.Ще се радваме да се запознаем с още една собственичка на Браво
Да бе исках да прозвучи като майтап. Все пак да се надяваме колежката да дойде възможно най-скоро на среща и да ме прощава.
Днеска забравих да ти се обадя,напълно ми излезна от главата,неделя ако дойдеш на среща или през седмицата като си свободен ще ми дадеш картичката. :P
Да бе исках да прозвучи като майтап. Все пак да се надяваме колежката да дойде възможно най-скоро на среща и да ме прощава.
Днеска забравих да ти се обадя,напълно ми излезна от главата,неделя ако дойдеш на среща или през седмицата като си свободен ще ми дадеш картичката. :P
ОК не се притеснявай.И без това днес следобяд търчахме за маркучи и накрайници за водоструйката и да я пробваме.Работи супер,но заваля дъжда точно като я измих. Емо прегледах касовия бон и със сигурност ти казвам,че е от Карфур-Бургас.Има и печати.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар