Ееее хайде честито и от мен Пожелавам ти нищо от това което на мен се случва с Купето да не се случва на теб! Само да те радва и малко да ти гори Ааааа джантите са си хубави....верно празен калника, но е интересна и здрава джанта За нашите пътища идеално
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 18.00 часа
Collapse
X
-
standox_ написа:Ееее хайде честито и от мен Пожелавам ти нищо от това което на мен се случва с Купето да не се случва на теб! Само да те радва и малко да ти гори Ааааа джантите са си хубави....верно празен калника, но е интересна и здрава джанта За нашите пътища идеалноFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:... Абе доволен съм,че е от това хилядолетие и е 1.8 Рядко запазен автомобил с документи от производството и до ден днешен. ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Мерси на всички за пожеланията.И вашите любими да ви слушат.Емо,утре вечер заминавам на гости за празниците,затова утре ще потърся и ще ти пиша.говорим за металната закопчалка на апарата ли или? Абе утре сутринта ще се разберем по скайпа.На всички колеги и колежки весело посрещане на Воскресение Христово!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар