ФЕРАРИСТ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 18.00 часа
Collapse
X
-
Е ми кво да се прави актчета тва онова.Важното е,че съм с любимата кола вече. всички сте добре дошли,но ако ми направите по-голяма сметка от 47,50лв.,ще трябва да помагате,че ми предстоят няколко подобрения+регистрация и малко ще ми е нагорно.Взех я скъпо.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Трябва по-често да нося фотото.Почти 2 години не са качвани снимки в галерията.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Да благодарим и на Попаров,че почерпи,въпреки че му предстоят доста разходи покрай новата придобивка.С здраве да си я караш Митак,избираш един слънчев ден и ще и направим фотосесия. :PAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:Митак честито и от мен със здраве да си я краш и много безаварийни километри п.п браво хубава срешичка е станалаFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар