Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Italian Track Day 3 - 27 август 2010 писта Дракон Калояново

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Italian Track Day 3 - 27 август 2010 писта Дракон Калояново

Имаме удоволствието да Ви поканим на 3th Italian Track Day Alfisti.bg, който ще се състой на 27.08.2010 на писта Дракон, Калояново. Начало 10:00 часа. Както винаги ще има измерване на времената за обиколка и класиране, осигуряване на пистата, видеозаснемане и изненади. Осигурени са каски и бонета. Поканени са гости от чужбина. Условие за участие е автомобилът на участника да е произведен от италиански производител и валидна шофьорска книжка. Максимален брой участници 50. Краен срок за записване 15.08.2010. Декларации ще се попълват намясто. Такса участие 40 лева. Вход за зрители 5 лева. Контакти за записване както следва: София, Нено Калъчев - 0888 198 470; Пазарджик и региона, Веселин Русков 0894 688 443; За останалата част от страната, Георги Пайчев - 0889 939 606.
    Originally Posted by pla_y_men
    Алфата си е Алфа, а ФИАТ-а не е Алфа!

Е, как може да няма никакъв интерес към подобен event, иначе всички са големите реЙсъри .... Мен ме интересува на място в деня на Track day-a ще може ли да се записва, че не знам със сигурност дали ще мога да присъствам или 15-ти е окончателния срок?
    ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
    Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
    Jet Black E46 M3

Коментар

може да се съберем една групичка от стара загора

Коментар

Близо ни е, може - да.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

injekciona написа:
          Е, как може да няма никакъв интерес към подобен event, иначе всички са големите реЙсъри ....
          Колега,какво точно не ти става ясно от цялата работа,че реЙсърите нямат пари или че е отпускарски месец и хората са все нанякъде Да ти направя една малка равносметка за сумата която ми излезе на предишния трак дей искаш ли:- 600км отиване и връшане само до Калояново - 160лв за бензин- гориво за каране на пистата ------------------------60лв- такса ----------------------------------------------------30лв- други разходи по пътя и на пистата ---------------40лвАйде сега кажи струва ли си в това нямане да се дават такива пари за няма и едно денонощие Спор няма че мероприятието си е много добро и ако е организирано като предния път ще е супер,но.....както казах отпускарски месец свързан с доста разходи и още едни 300лв някакси не ме привличат.П.П.Все пак си е мое мнение,не задължавам никой с него.П.П.1.Нено,няма ли да е горещичко на тая дата,те наще коли са повече за зимно каране,че са по-ниски температурите и не греят толкова много чайниците (това също е една от причините които доста ме отказват )
          Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Еми, пределно ясно ми е колко струва посещението на едно такова събиетие и много добре знам, че толкова пари не се отделят толкова лесно, все пак съм студент и не съм цъфнал финансово. И да, според мен си заслужава ако можеш да ги дадеш парите, да си направиш кефа. А с изказването ми, което си цитирал имах съвсем друго предвид, но няма значение.
            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
            Jet Black E46 M3

Коментар

Значи на това мероприятие спонсори няма и целта е да се съберат парите преди него, поради всички причини които изброи Ванко.Пара няма ама ни се кара и много от нас не отидоха на моренце, а събираме за гориво. Трудно е .... Много същалявам че и Ванко и Ици няма да дойдат щото карат със сърце и винаги, когато могат посещават пистата. Иначе и на място ще може най-вероятно да се плати защото едва ли ще съберем повече от 40 участника. Но се замисли над думите на Ванко, и самия факт и че ти не рискуваш с 40 лева... криза.... който може да идва, защото в края на сметка на пистата се решават споровете във форумите НЕ ПО ПЪТИЩАТА!!!списък с участниците до момента:http://www.alfisti.bg/?step=module_a...alfisti&lang=2

Коментар

Който му е на близо си струва да отиде заради опита, а и особено ако е със нормална кола разходите ще са и доста приемливо малки .Ако бяхме близичко щяхме да сме първа кипра ама е далече а и тия зверове освен бензин (при мен един ден с около 50 обиколки е към 100лв бензин) хапват усилено и гуми които също са доста $$$, но както и да е, трябва да се дава газ когато може и на правилните места А едно на стана жегата, ама и типото е във лятна ваканция че скъса предна лява полуоска и няма време да го видя.
                sigpic
                Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                475HP 11,5/1,9/191
                YouTube

Коментар

Promo - 3rd Italian Track Day Alfisti.bg

айде на промо видеотоhttp://www.youtube.com/watch?v=gBNo0doQTIw

Коментар

Пазарджик сме там!!! Този път имам чувството че щe e друга бира.... няма да има ред... Ще е адцкия кеф!!! Жалко че няма да има време да сглобим и мойта кочинка да покарам и аз..
                    Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
                    Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
                    Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
                    Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

И аз ще присъствам. Днес си взех отпуска за петък.

Коментар

Колеги и приятели фиатаджии, днес се изложихме! Когато става дума за ядене и пиене или караници сме много задружни, обаче когато става дума за нещо, което ни обединява тук в този форум - автомобилите, присъствието е адски рехаво. Днес на третия италиански пистов ден присъстваха всичко на всичко 5 фиата, от които караше един. И петте бяха с пловдивска регистрация.Поздрави.

Коментар

Ами по-принцип организацията е на Алфисти и е нормално да има 99% алфи.Жалко,че е работен ден и въпреки отпускарския месец повечето хора са на работа.Все пак тези,които са присъствали разбрах са си прекарали добре.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                            Ами по-принцип организацията е на Алфисти и е нормално да има 99% алфи.Жалко,че е работен ден и въпреки отпускарския месец повечето хора са на работа.Все пак тези,които са присъствали разбрах са си прекарали добре.
                            Все пак са си направили труда да пуснат и тук обявата, а и се води италиански пистов ден, а не алфистки пистов ден. Хубаво беше иначе, да!

Коментар

Airfan написа:
                              Колеги и приятели фиатаджии, днес се изложихме! Когато става дума за ядене и пиене или караници сме много задружни, обаче когато става дума за нещо, което ни обединява тук в този форум - автомобилите, присъствието е адски рехаво. Днес на третия италиански пистов ден присъстваха всичко на всичко 5 фиата, от които караше един. И петте бяха с пловдивска регистрация.Поздрави.
                              На Италфеста ще си проличи колко сме задружни относно автомобилите.Този път е в центъра на България и би трябвало да се представим на ниво !
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                              X