Имаме удоволствието да Ви поканим на 3th Italian Track Day Alfisti.bg, който ще се състой на 27.08.2010 на писта Дракон, Калояново. Начало 10:00 часа. Както винаги ще има измерване на времената за обиколка и класиране, осигуряване на пистата, видеозаснемане и изненади. Осигурени са каски и бонета. Поканени са гости от чужбина. Условие за участие е автомобилът на участника да е произведен от италиански производител и валидна шофьорска книжка. Максимален брой участници 50. Краен срок за записване 15.08.2010. Декларации ще се попълват намясто. Такса участие 40 лева. Вход за зрители 5 лева. Контакти за записване както следва: София, Нено Калъчев - 0888 198 470; Пазарджик и региона, Веселин Русков 0894 688 443; За останалата част от страната, Георги Пайчев - 0889 939 606.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Italian Track Day 3 - 27 август 2010 писта Дракон Калояново
Collapse
Заключена тема
X
X
-
injekciona написа:Е, как може да няма никакъв интерес към подобен event, иначе всички са големите реЙсъри ....Да ти направя една малка равносметка за сумата която ми излезе на предишния трак дей искаш ли:- 600км отиване и връшане само до Калояново - 160лв за бензин- гориво за каране на пистата ------------------------60лв- такса ----------------------------------------------------30лв- други разходи по пътя и на пистата ---------------40лвАйде сега кажи струва ли си в това нямане да се дават такива пари за няма и едно денонощие
Спор няма че мероприятието си е много добро и ако е организирано като предния път ще е супер,но.....както казах отпускарски месец свързан с доста разходи и още едни 300лв някакси не ме привличат.П.П.Все пак си е мое мнение,не задължавам никой с него.П.П.1.Нено,няма ли да е горещичко на тая дата,те наще коли са повече за зимно каране,че са по-ниски температурите и не греят толкова много чайниците
(това също е една от причините които доста ме отказват
)
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Еми, пределно ясно ми е колко струва посещението на едно такова събиетие и много добре знам, че толкова пари не се отделят толкова лесно, все пак съм студент и не съм цъфнал финансово. И да, според мен си заслужава ако можеш да ги дадеш парите, да си направиш кефа. А с изказването ми, което си цитирал имах съвсем друго предвид, но няма значение.
Коментар
-
Значи на това мероприятие спонсори няма и целта е да се съберат парите преди него, поради всички причини които изброи Ванко.Пара няма ама ни се кара и много от нас не отидоха на моренце, а събираме за гориво. Трудно е .... Много същалявам че и Ванко и Ици няма да дойдат щото карат със сърце и винаги, когато могат посещават пистата. Иначе и на място ще може най-вероятно да се плати защото едва ли ще съберем повече от 40 участника. Но се замисли над думите на Ванко, и самия факт и че ти не рискуваш с 40 лева... криза.... който може да идва, защото в края на сметка на пистата се решават споровете във форумите НЕ ПО ПЪТИЩАТА!!!списък с участниците до момента:http://www.alfisti.bg/?step=module_a...alfisti&lang=2Originally Posted by pla_y_men
Алфата си е Алфа, а ФИАТ-а не е Алфа!
Коментар
-
Който му е на близо си струва да отиде заради опита, а и особено ако е със нормална кола разходите ще са и доста приемливо малки .Ако бяхме близичко щяхме да сме първа кипраама е далече а и тия зверове освен бензин (при мен един ден с около 50 обиколки е към 100лв бензин) хапват усилено и гуми които също са доста $$$, но както и да е, трябва да се дава газ когато може и на правилните места
А едно на стана жегата, ама и типото е във лятна ваканция че скъса предна лява полуоска и няма време да го видя.
Коментар
-
Promo - 3rd Italian Track Day Alfisti.bg
айде на промо видеотоhttp://www.youtube.com/watch?v=gBNo0doQTIwOriginally Posted by pla_y_men
Алфата си е Алфа, а ФИАТ-а не е Алфа!
Коментар
-
Пазарджик сме там!!! Този път имам чувството че щe e друга бира.... няма да има ред... Ще е адцкия кеф!!! Жалко че няма да има време да сглобим и мойта кочинка да покарам и аз..Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
Колеги и приятели фиатаджии, днес се изложихме! Когато става дума за ядене и пиене или караници сме много задружни, обаче когато става дума за нещо, което ни обединява тук в този форум - автомобилите, присъствието е адски рехаво. Днес на третия италиански пистов ден присъстваха всичко на всичко 5 фиата, от които караше един. И петте бяха с пловдивска регистрация.Поздрави.
Коментар
-
popara801 написа:Ами по-принцип организацията е на Алфисти и е нормално да има 99% алфи.Жалко,че е работен ден и въпреки отпускарския месец повечето хора са на работа.Все пак тези,които са присъствали разбрах са си прекарали добре.
Коментар
-
Airfan написа:Колеги и приятели фиатаджии, днес се изложихме! Когато става дума за ядене и пиене или караници сме много задружни, обаче когато става дума за нещо, което ни обединява тук в този форум - автомобилите, присъствието е адски рехаво. Днес на третия италиански пистов ден присъстваха всичко на всичко 5 фиата, от които караше един. И петте бяха с пловдивска регистрация.Поздрави.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар