Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИТАЛФЕСТ 2010

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ако всичко е наред и аз ще гледам да дойда в хасково септември месец
    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Неразбрах точна дата!?

Коментар

PB 5976 BC написа:
        Неразбрах точна дата!?
        18-ти и 19-ти септември!Поне така пише в първия пост!
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Това което се знае засега, освен че пистата е подсигурена, е заведението:Спортна Среща - едно от най-големите в Хасково.Може да не е най-луксозното, но другите възможности са вече заети, а и то събира най-много места.Проблема е че е далече от хотелите - ще трябва да сепозват таксита, ама едва ли някой 2-3лв го събарят. А ако има шофьори тразвеници - може и обединения по колите да се правят.Ето малко снимки засега, по натам менюта и пр.За хотелите - до няколко дни ще има повече инфо.
          Прикачени файлове
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

супер си е какво му е на ресторантчето има си климатици хладнинка перфектно събира 300 човека
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

италфеста го чакам цяла година дано не вали че аманА иначе ако се разберем с организаторите тази година ще има - 4 точкови колани , ксенон , спортни филтри , гъенета , аксесоари и т.н.

Коментар

живот и здраве и аз сам там само дон фичо :D и тои е на това мнение :D :D :D :D :D

Коментар

Ами, както е тръгнало...и аз ще съм там
                  Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

И аз ще дойда ,но най вероятно без нощуване
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Надявам се да мога да присъствам с колата
                      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Дон Менюто :DДо края на седмицата очаквайте отделна тема с оформени три варианта меню за предварителна поръчка.Консумацията без предварително поръчано меню ще бъде възможна СЛЕД обслужване на предварителните заявки.Работи се и по въпроса за внасяне на алкохол в заведението.П.П.Благодарности на Явор!!!

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                          Дано този път -Вносителите-/ АИ /на Италански коли се покажат по на ниво. Незнам каква им е рекламната политика ама май е гола вода .На такова събитие ако не покажат колите незнам къде другаде .
                          Здравейте и от мен. Тези които влизат във форума на Алфа Ромео със сигурност ме познават. Аутоиталия този път са много адекватни. Почти сигурно е че ще предоставят по един тестов автомобил от трите марки( за сега само единият не е съвсем сигурен , но се надявам да го уредим) Ще окажат и финансова подкрепа. Освен кръчма и писта, уредена е и сцена, както и спонсори естественно. Присъстващите ги очакват доста приятни изненади. Благодаря още веднъж на Г. Градев за добрата идея, на Иван Бакърджиев (собственика на пистата) за пълното съдействие и на колегите от региона.
                          Шофирането е процес, протичащ в мозъка. Останалото е движение по инерция!

Коментар

Яворе!!! Какви са тия цени бре!!! Че умреме от пиенье, не моеме а се прибереме бре... Че се наложи да дам на жената да кара, та после Мареята да ми се сърди.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Глей ся, пак недоволни...Не стига че намираме евтина кръчма, ами... Аааа, освен това ще ходя тия дни да видим дали не мога да се рабера да си внесем малко алкохолец.Ангажирал съм и ДиДжей - казал съм му да си подсили рока на лаптопа на макс.Кире, искрено се надявам да дойдете - затъжил съм се!
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                Яворе!!! Какви са тия цени бре!!! Че умреме от пиенье, не моеме а се прибереме бре... Че се наложи да дам на жената да кара, та после Мареята да ми се сърди.
                                Па пренощувай бре. Подпомогни Хасковката икономика. То при тия цени струва ли си да се носи алкохол? Нека облажи малко кръчмаря. Редно си е. п.с. И махнете тази глупост, че карам велосипед! Как си ме представяте 184/100 на велосипед?!? То в нормален Фиат не се сбирам.... Шегувам се де. Ако Стойчо иска да измине тия 200 км. без да прави проблеми ще дойда! Обещавам!
                                Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.

Коментар

Working...
                                X