ако всичко е наред и аз ще гледам да дойда в хасково септември месец
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИТАЛФЕСТ 2010
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Това което се знае засега, освен че пистата е подсигурена, е заведението:Спортна Среща - едно от най-големите в Хасково.Може да не е най-луксозното, но другите възможности са вече заети, а и то събира най-много места.Проблема е че е далече от хотелите - ще трябва да сепозват таксита, ама едва ли някой 2-3лв го събарят. А ако има шофьори тразвеници - може и обединения по колите да се правят.Ето малко снимки засега, по натам менюта и пр.За хотелите - до няколко дни ще има повече инфо.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Дон Менюто :DДо края на седмицата очаквайте отделна тема с оформени три варианта меню за предварителна поръчка.Консумацията без предварително поръчано меню ще бъде възможна СЛЕД обслужване на предварителните заявки.Работи се и по въпроса за внасяне на алкохол в заведението.П.П.Благодарности на Явор!!!
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Дано този път -Вносителите-/ АИ /на Италански коли се покажат по на ниво. Незнам каква им е рекламната политика ама май е гола вода .На такова събитие ако не покажат колите незнам къде другаде .Шофирането е процес, протичащ в мозъка. Останалото е движение по инерция!
Коментар
-
Яворе!!! Какви са тия цени бре!!! Че умреме от пиенье, не моеме а се прибереме бре... Че се наложи да дам на жената да кара, та после Мареята да ми се сърди.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Глей ся, пак недоволни...Не стига че намираме евтина кръчма, ами... Аааа, освен това ще ходя тия дни да видим дали не мога да се рабера да си внесем малко алкохолец.Ангажирал съм и ДиДжей - казал съм му да си подсили рока на лаптопа на макс.Кире, искрено се надявам да дойдете - затъжил съм се!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Яворе!!! Какви са тия цени бре!!! Че умреме от пиенье, не моеме а се прибереме бре... Че се наложи да дам на жената да кара, та после Мареята да ми се сърди.Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар