dobrujanetza написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Срещата на МИЛЕВИ СКАЛИ 13-15.08 - отзиви, снимки и др.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
popara801 написа:dobrujanetza написа:Може и по-зле да бъде. Сравнен с Рижки Проход- направо е идеален.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Ами колеги, нека само да сме живи и здрави и да си правим и по-луди и по-ненормални купони от този. Дори и да продължат да наказват наситените с емоции постове - това сме ние. Радвам се, че ви има, радвам се че съм част от форумските срещи. http://vbox7.com/play:e27682aa Тази седмица сме на Несебър с Ваньо и Ирка. Жицааааааааааа!
Коментар
-
Ама само как те посрещнахме, а, бат’ Живко, като воевода! Заралии и бат’ Живко да се готвят за Милеви скали 3 - лично ще ви заведа горе до върха да видите гледката, заслужава си! ...и да се надяваме скоро да видим клиповете от купона."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Евалата - наистина! Целия форум да се скупчи около Живка и да започне да танцува! Никога не е било така! Неам думи. Да ме чакате до 2 часа посред нощите и да имате сили още... Ще дойда пак на Милеви скали - кво са 900 км за по ракия. То май стана традиция всяка година на Китен и Милеви. Не знам до кога ще ни траят хазаите, обаче.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар