Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Разград ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, последно значи остава на 10.08.2010 година на OMW в 18:30h.

Коментар

да колега

Коментар

Такаааа,създайте традицията,а пък аз като се върна от морето ще се включа и аз.
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

колеги за утре сте готови нали

Коментар

традицията май няма да бъде създадена

Коментар

Колеги, извинявам се но ми излязоха доста ангажименти следващият път ще се реванширам

Коментар

е на това му казвам аз несериозно отношение, пишат 5-6човека, аз не бях писъл, но бях на срещата, Павел двамата си изпихме по едно пиене и айде пак в бравата и всеки към дома си. Така не се прави, ако ще се събираме да се събираме яко ли не, няма смисъл от тема ...СРЕЩА РАЗГРАД...
                Луд фен на ФИАТ ТИПО 1.6i.e DOHC

Коментар

Срещи в Разград ?

Колега , прав сте да недоволствате , но август е месец на отпуски и всеки хуква нанякъде .Лично аз заминах за Родопите в последния момент .Пък и смята , че не е лошо да си разменяме телефоните за да се организира нещо.Поздрави на всички.Румен089 9225580
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Още едно Разградско,но девойче имате,но съм повече във Варна :P
                    Момиче с бензин в кръвта!!!

Коментар

Срещи в Разград ?

Колежке , я да насрочите Вие една среща , че да дойдат повече хора :D Красотата ще спаси света както е знайно...Румен
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Колеги и Колежки имам предложение, да си направим среща към края на този месец ако сте съгласни

Коментар

[quote="Broody"]Колеги и Колежки имам предложение, да си направим среща към края на този месец ако сте съгласни Колега аз ся се регистрирах но нямам нищо против за една среща само кажете на коя дата и в колко часа,благодаря предварително.[/b]

Коментар

Колега кажи кога и няма проблем аз съм готов

Коментар

30.10.2010г. - 18:00h. - Хотел Централ.Разбирасе, ако сте съгласни колеги

Коментар

Broody написа:
                                30.10.2010г. - 18:00h. - Хотел Централ.Разбирасе, ако сте съгласни колеги
                                Аз колега ако съм в Разград ще дойда непременно.

Коментар

Working...
                                X