а пък за варна кадето казва тази дама съм надъхан да отида самоче ако не ми е свършила заплатата до тогава :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Разград ?
Collapse
X
-
http://www.speed-press.com/Alfa-%D0%...=17824тази новина видях сутриннта и реших да я споделя голямa бегачка е тая алфа :P
Коментар
-
Я да ви раздвижа малко темата. Покрай Великден ще съм един ден в Разград при роднини,събота ще е деня,таааа ако се събирате може да мина да ви вида.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ииии, кво вече се отказахте да правите събирания ли ? Без постоянство работа не става, направете така ,че като си правите сбирките да се забелязвате , така ще привлечете и други приврженици на фиат , които не използват интернет или не са научили за клуба и срещите ви. Няма да правя реклама но в един друг автофорум, бяхме само 2-3 коли на срещите и като вас ги правихме нередовно, откакто почнахме редовно резултатите са много впечатляващи по 10 някои път и над 10 автомобила на тя марка се събираме.И като правите сбирки се снимайте де .Та аз какво ви предлагам, Петък или Събота според мен е неудачен вариант ,всеки се приготвя за село и т.н. да си направите сбирките в Неделя вечерта и на по видно място , като например Паркинга на Сити Център , там никой не ви забелязва личен опит.Дано съм ви дал някой идей , а аз отивам да се ровя за информацията , заради която се регистрирах тук! Успех ви желая и Деразайте!Не е тръпка да караш с 200 с нова кола,тръпка е да вдигнеш 180 с Лада и да не знаеш дали ще спре!
Коментар
-
Пробвайте в събота на ОМВ, колегите от ланча форума пият кафе към 10-10.30 там. Гледайте за синя Дедра седан и зелена комби и двете с благоевградски регистрации. Събират се по 3-4 човека, ако се обединят сбирките, може и да стане нещо... 0897907381 е на колегата max2day (Мариан) от ланча форума.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Срещи в Разград ?
Speed_Line написа:Ииии, кво вече се отказахте да правите събирания ли ? Без постоянство работа не става, направете така ,че като си правите сбирките да се забелязвате , така ще привлечете и други приврженици на фиат , които не използват интернет или не са научили за клуба и срещите ви. Няма да правя реклама но в един друг автофорум, бяхме само 2-3 коли на срещите и като вас ги правихме нередовно, откакто почнахме редовно резултатите са много впечатляващи по 10 някои път и над 10 автомобила на тя марка се събираме.И като правите сбирки се снимайте де .Та аз какво ви предлагам, Петък или Събота според мен е неудачен вариант ,всеки се приготвя за село и т.н. да си направите сбирките в Неделя вечерта и на по видно място , като например Паркинга на Сити Център , там никой не ви забелязва личен опит.Дано съм ви дал някой идей , а аз отивам да се ровя за информацията , заради която се регистрирах тук! Успех ви желая и Деразайте!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Срещи в Разград ?
D. Stanev написа:Пробвайте в събота на ОМВ, колегите от ланча форума пият кафе към 10-10.30 там. Гледайте за синя Дедра седан и зелена комби и двете с благоевградски регистрации. Събират се по 3-4 човека, ако се обединят сбирките, може и да стане нещо... 0897907381 е на колегата max2day (Мариан) от ланча форума.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Срещи в Разград ?
avvasilev написа:И аз какво да направя като бачкам почти нонстоп?Единственото ми свободно време остава за семейството ми!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар