Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Разград ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

а пък за варна кадето казва тази дама съм надъхан да отида самоче ако не ми е свършила заплатата до тогава :P

Коментар

http://www.speed-press.com/Alfa-%D0%...=17824тази новина видях сутриннта и реших да я споделя голямa бегачка е тая алфа :P

Коментар

Срещи в Разград ?

Днес бяхме аз и Анатоли ( бивш алфаджия ) Мислех , че като се каже ,, Всеки петък от 18.30 часа ’’ , така и ще бъде , но.....
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Колеги, много сте несериозни, уш всеки петък който може, а днеска отивам на срещата и никой няма кофти...

Коментар

аз минах по късно защото имах малко работа но нямаше никои
            fiat

Коментар

ще ходим ли всеки петък или през седмица
              fiat

Коментар

Колеги, който ще идва този ПЕТЪК да одбележи във Форума.

Коментар

Я да ви раздвижа малко темата. Покрай Великден ще съм един ден в Разград при роднини,събота ще е деня,таааа ако се събирате може да мина да ви вида.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз пък събота 23.04 тръгвам за Нова Загора!
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ииии, кво вече се отказахте да правите събирания ли ? Без постоянство работа не става, направете така ,че като си правите сбирките да се забелязвате , така ще привлечете и други приврженици на фиат , които не използват интернет или не са научили за клуба и срещите ви. Няма да правя реклама но в един друг автофорум, бяхме само 2-3 коли на срещите и като вас ги правихме нередовно, откакто почнахме редовно резултатите са много впечатляващи по 10 някои път и над 10 автомобила на тя марка се събираме.И като правите сбирки се снимайте де .Та аз какво ви предлагам, Петък или Събота според мен е неудачен вариант ,всеки се приготвя за село и т.н. да си направите сбирките в Неделя вечерта и на по видно място , като например Паркинга на Сити Център , там никой не ви забелязва личен опит.Дано съм ви дал някой идей , а аз отивам да се ровя за информацията , заради която се регистрирах тук! Успех ви желая и Деразайте!
                      Не е тръпка да караш с 200 с нова кола,тръпка е да вдигнеш 180 с Лада и да не знаеш дали ще спре!

Коментар

Пробвайте в събота на ОМВ, колегите от ланча форума пият кафе към 10-10.30 там. Гледайте за синя Дедра седан и зелена комби и двете с благоевградски регистрации. Събират се по 3-4 човека, ако се обединят сбирките, може и да стане нещо... 0897907381 е на колегата max2day (Мариан) от ланча форума.
                        Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Срещи в Разград ?

Speed_Line написа:
                          Ииии, кво вече се отказахте да правите събирания ли ? Без постоянство работа не става, направете така ,че като си правите сбирките да се забелязвате , така ще привлечете и други приврженици на фиат , които не използват интернет или не са научили за клуба и срещите ви. Няма да правя реклама но в един друг автофорум, бяхме само 2-3 коли на срещите и като вас ги правихме нередовно, откакто почнахме редовно резултатите са много впечатляващи по 10 някои път и над 10 автомобила на тя марка се събираме.И като правите сбирки се снимайте де .Та аз какво ви предлагам, Петък или Събота според мен е неудачен вариант ,всеки се приготвя за село и т.н. да си направите сбирките в Неделя вечерта и на по видно място , като например Паркинга на Сити Център , там никой не ви забелязва личен опит.Дано съм ви дал някой идей , а аз отивам да се ровя за информацията , заради която се регистрирах тук! Успех ви желая и Деразайте!
                          Колко листовки съм раздал , Колега ...Отделно гледам да се заприказвам с всеки собственик на италиански автомобил ...Обаче на срещи се събираме аз и Анатоли ( бивш собственик на АЛФА 33 , но италианец по душа )...

Коментар

Срещи в Разград ?

D. Stanev написа:
                            Пробвайте в събота на ОМВ, колегите от ланча форума пият кафе към 10-10.30 там. Гледайте за синя Дедра седан и зелена комби и двете с благоевградски регистрации. Събират се по 3-4 човека, ако се обединят сбирките, може и да стане нещо... 0897907381 е на колегата max2day (Мариан) от ланча форума.
                            Благодаря за инфото ! Още повече , че собственикът на синята ,, Ланча ’’ живее в моя квартал , както ми се струва

Коментар

И аз какво да направя като бачкам почти нонстоп?Единственото ми свободно време остава за семейството ми!
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Срещи в Разград ?

avvasilev написа:
                                И аз какво да направя като бачкам почти нонстоп?Единственото ми свободно време остава за семейството ми!
                                На местоработата ти някое барче няма ли ? Там да ги правим срещите

Коментар

Working...
                                X