Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Копринка 2 - допиването - 30/31.07-01.08
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е пичове то стана като в бразилски или турски сериал сериите.Не,че е лошо,но за Гърция и на мене ми е много интересно дали бихме се организирали в тая криза? Вярвам ще е много яко.А за присъствие по тези срещи е естествено,че няма проблем да идват хора от цяла България!Та нали сме от една секта? Хайде здраво и до скоро.Дидо ако измислиш нещо не е лошо да го споделиш за Гърция.Все пак имаш опит в тези мащабни проекти!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
sharpradi написа:emzo написа:кви екскурзии кви пет лева. Заглавието ли не прочетохте? Копринка 2 - допиванетоsasho_izgrev написа:миналия път неможах да доида на копринка ама ако има втори епизод ще доидаvaskoni_1980 написа:sasho_izgrev написа:миналия път неможах да доида на копринка ама ако има втори епизод ще доидаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
strajaro написа:shterbaka написа:popara801 написа:Ууууууууууу ни съ напихте ве! Пияндета с алкохолици такива.Аз не пия от скоро и съм много добре! Ще си направим като му дойде времето.Има ли предложения за дати?Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
blondi_74
vaskoni_1980 написа:strajaro написа:аз имам и готова дата
Коментар
-
blondi_74
vaskoni_1980 написа:blondi_74 написа:ти като ходиш на риболов риба хващаш ли?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар