да си направим нова среща на копринкаПроменено заглавие!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Копринка 2 - допиването - 30/31.07-01.08
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74
-
popara801 написа:Ууууууууууу ни съ напихте ве!Пияндета с алкохолици такива.Аз не пия от скоро и съм много добре!
Ще си направим като му дойде времето.Има ли предложения за дати?
хаааа прав си Попаров,чесно ли изкате още един алкохолен делириум???
Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
ogi28b написа:Кога смятате да го организирате, ако не е тайна? Не питам заради голямо желание да дойда, нещо друго имам предвид, което ще ви кажа, ако датите ви съвпадат със събитието.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Хаха, недей така, че ще станем като развален телефон. Не предстои национална среща на форума. Тя отпадна тъй като се планираше за след 3 седмици, и щеше да е твърде близо до току-що приключилата среща в Китен. То не пречи някой ако има желание - да организира среща някъде, както вие ще се организирате, но "национална среща на ФФБ" засега не се очертава. Разбира се, ако има промяна, ще се опитаме да го обявим поне няколко седмици предварително, за да може всеки да ппланира задачите си от по-рано. Та пак да ви питам - за кога смятате да организирате тази среща? Тя нали няма да е в тесен старозагорски кръг? В смисъл ако се организираме група от София, ще ни имате предвид?
Коментар
-
Дали ще е национална или регионална няма значение, никои няма да върнем, всички са добре дошли дори колкото повече по добре, трябва да е веселоКакто виждате на миналата среща имаше хора от Ст. Загора, Сливен, Ямбол, Варна и Казанлък. Няма място за притеснение
Аз предлагам на срещите тази седмица да обмислим различни варианти и ако има мераклии да пообиколим с колите и да огледаме околностите за хубави местенца. Някъде из темите даже бях предложил да си направим един палатков лагер та да си викаме на воля, не само да ни правят забележки за музиката и т. н.
Коментар
-
На мен ми се върти една друга мисъл в главата.От много отдавна не сме си правили форумска екскурзия. Едната - с много хора, беше с маршрут Ловеч, Къкринско ханче, Деветашка пещера, Крушунските водопади, Еменския каньон край Търново, Търново с Царевец, Арбанаси... Другата беше до Кавала, Гърция. И това все преди повече от 3 години.Супер интересно е да се посещават различни места...в рамките на 2-3-4-7 дни. Сега е отпускарски сезон, време е за нещо такова.Иначе да се напием можем винаги и навсякъдеМоже да се измисли една обиколка на България, нещо като щафета, и всеки да се включва в маршрута от където иска и може, до където си реши. Много интересна гледка е колона от 15-20 коли със стикери ФИАТ Форум
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар