хайде колеги 1 среща да направим пишете който има възможност и време ........Темата е неактивна от над 3 месеца. Отпада като важна. Ако отново стане активна - пишете на някой от екипа да я качи.Модераторски екип на fiat-bg.org
Не сме се събирали от МНОГО време....за съжаление някои от колегите вече са с други марки автомобили,а нови попълнения липсват....и все пак ако някой иска да организираме една среща нека да пише тук в темата...Ще изнамеря и стикери ако някой има нужда :D
FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
Единствено в България "селянин" е обидна дума.
Не сме се събирали от МНОГО време....за съжаление някои от колегите вече са с други марки автомобили,а нови попълнения липсват....и все пак ако някой иска да организираме една среща нека да пише тук в темата...Ще изнамеря и стикери ако някой има нужда :D
Аз съм ново попълнение във форума и бих с радост ще отида на такава среща . Ако има развитие пишете аз съм с двете ръце ЗА
Аз съм ново попълнение във форума и бих с радост ще отида на такава среща . Ако има развитие пишете аз съм с двете ръце ЗА
Колега ако искаш мога да ти дам стикери на ФИАТ ФОРУМ за да се разпознаваме по градските пътища...
Колега ако искаш мога да ти дам стикери на ФИАТ ФОРУМ за да се разпознаваме по градските пътища...
Еми Колега стига да не представлява трудност за теб ще е супер Как може да стане това ?
Скоро давах на едно момче и сега не знма какви са останали...Имам от големите със сигурност (на които пише Fiat Forum Bulgaria) имам и карти за отстъпка за бенз. ЕКОЩе гледам да уредя и от другите,а ще питам и за ключодържатели.Ако искате стикери само ми пишете и ще се разберем... :D
Коментар