за колко часа остава срещата утре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Перник.
Collapse
X
-
на 17.Юли (Неделя 19.00 на Кауфланд)Организираме Фиат среща,започваме да коментираме от рано за да няма пак някой,който не е разбрал защото... :D Току що говорихме с Никола и Лъчо и те ще дойдат :D а аз до тогава ще се постарая да се видя с колегата ogi за да даде от форумските ключодържатели и от новите стикери.
Коментар
-
Веско, имай предвид за сряда да се видим привечер някъде, да те захраня със стикери и ключодържатели на форума. Понеже бройките са ограничени, ще ви помоля да ми кажете точно по колко малки, големи стикери искате, и точно колко ключодържателя? Това се налага, защото искам да има за всички, които първоначално са се записали. Като ми останат - ще дам още, надявам се да проявите разбиране към другите колеги от форума. Например по 10 броя от всичко? Или 5 малки стикера, 15 големи, и 15 ключодържатели?stormi - за теб ключодържателя е по параграф "потребител с особени заслуги за развитието на форума" Така че - искаш.
Коментар
-
ogi28b написа:stormi - за теб ключодържателя е по параграф "потребител с особени заслуги за развитието на форума" Така че - искаш.
Коментар
-
bobi_bravo написа:Аз вече не съм с Бравото, и незнам ако дойда дали няма да имам проблеми.Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар