Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Перник.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за колко часа остава срещата утре
    198mjet Bravo

Коментар

на 17.Юли (Неделя 19.00 на Кауфланд)Организираме Фиат среща,започваме да коментираме от рано за да няма пак някой,който не е разбрал защото... :D Току що говорихме с Никола и Лъчо и те ще дойдат :D а аз до тогава ще се постарая да се видя с колегата ogi за да даде от форумските ключодържатели и от новите стикери.
      FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
      Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Аз съм там. Ако има ключосържатели ще е супер
        Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
        Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Както спомена Веско ще съм там, но понеже фотоапарата няма да е в мен и някой друг да вземе за да има и снимков материал.Относно ключодържателите мен не ме бройте, че не съм от "отбора" нищо, че колата ми е внос от Италия :D.

Ex: Fiat Brava 1.4 12V 80 к.с. 1997г.

Коментар

колегите какво става с сбирките? нещо май организацията куца а ?

Коментар

кога ще пийнем по биричка

Коментар

Коментар

на 17.юли Симо да си на линия,че скоро не сме се виждали :D А бирата.........требва да е от тебе

Коментар

има за какво да черпава
                    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Коментар

Веско, имай предвид за сряда да се видим привечер някъде, да те захраня със стикери и ключодържатели на форума. Понеже бройките са ограничени, ще ви помоля да ми кажете точно по колко малки, големи стикери искате, и точно колко ключодържателя? Това се налага, защото искам да има за всички, които първоначално са се записали. Като ми останат - ще дам още, надявам се да проявите разбиране към другите колеги от форума. Например по 10 броя от всичко? Или 5 малки стикера, 15 големи, и 15 ключодържатели?stormi - за теб ключодържателя е по параграф "потребител с особени заслуги за развитието на форума" Така че - искаш.

Коментар

мен ме бройте само за ключодържател. имам си стикери.
                        Fiat Bravo SX 1.4 12V

Коментар

И к’во стана сега? Само аз Лъчо,Никола и Симо ли ще правиме Фиат Среща

Коментар

Аз вече не съм с Бравото, и незнам ако дойда дали няма да имам проблеми.
                            Ex: Alfa Romeo 156 1.8ТS
                            Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.

Коментар

ogi28b написа:
                              stormi - за теб ключодържателя е по параграф "потребител с особени заслуги за развитието на форума" Така че - искаш.
                              Колега Оги направил съм 2-3 теми и веднага "потребител с особени заслуги за развитието на форума" така не става .Също така да спомена, че имам вече карта на бензиностанция Еко на Фиат Форум България :D.Вече ще съм нагъл ако взема и ключодъжател .Пък и да спомена, че имам на ключовете от колата ключодържател на Hyundai и да получа на Фиат няма какво да го правя и все си мисля, че ще е по-добре да се даде на някой дето ще го ползва .

Ex: Fiat Brava 1.4 12V 80 к.с. 1997г.

Коментар

bobi_bravo написа:
                                Аз вече не съм с Бравото, и незнам ако дойда дали няма да имам проблеми.
                                е с какво си? какво му направи на Бравото?Ако питаш мен няма да е проблем да дойдеш
                                Fiat Bravo SX 1.4 12V

Коментар

Working...
                                X