Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Перник.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pavchoncheto написа:
    На 1ви Май на кауфланд само час кажете 6 7 8 ? ..... ще се радвам колегата с синичкото пунто от радомир да дойде че се депресирам като ме обградят 5 6 бравота :D
    Понапазвай се pavchonche ,че сме много а ти си сам :D Часът си остава 18:00.Онзи ден се видях със Симо,и каза че сигурно няма да може да дойде на 1-ви,но не се знае :D А на колегата от Радомир със синьото Пунто ще му пишем ЛС за всеки случай ако не следи темата тук!
    FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
    Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Хайде колеги пунтаджий елате на първи май да покажем че можем да се пребориме с новио голф(Fiat Bravo) :D :D

Коментар

абе колеги кво става ВТОРА НЕДЕЛЯ чакам на Кауфланд и няма никакви срещи Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
        фиат мареа 103 понита
        спринтер 122 понита
        пасат с 90 умрели понита

Коментар

здр колеги ще се опитам да дойда но не обещавам че малката ми дащеря луд ме прави..
          Kaрам разумно...от време на време.

Коментар

колеги няма да мога да присаствам!имам си МОMЧEнЦЕ ! но не обещавам че ще се видим !

Коментар

Честито !!! Да ти е жив и здрав!!!
              FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
              Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

по на там за да почерпя!и да се съберете повече ,и да има снимки ??

Коментар

Аз както по-горе споменах ще пътувам за Монтана на 29-ти и ще съм там няколко дни и няма да присъствам.Някой да снима, че да видиме колко сте се събрали .Сега агитирам един колега с Пунто MK2 да дойде, но ще видиме .

Ex: Fiat Brava 1.4 12V 80 к.с. 1997г.

Коментар

Simakoo_ написа:
                    колеги няма да мога да присаствам!имам си МОMЧEнЦЕ ! но не обещавам че ще се видим !
                    Колега да Ви е живо, здраво и много послушно момченцето Ви.Желая Ви го от все сърце.

Ex: Fiat Brava 1.4 12V 80 к.с. 1997г.

Коментар

Simakoo_ написа:
                      Живо и здраво да е и много да Ви слуша! На 1-ви 99%-та ще мина
                      Fiat Brava `97 1.6 16V ELX - МеТаН power

Коментар

Симе, живо и здраво да ви е и много да ви радва
                        Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                        Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

мерси

Коментар

Коментар

вчера аз тебе много късно те видях и затова не можах да реагирам
                              Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                              Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

абе нема проблеми Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Коментар

Working...
                                X