zaio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Перник.
Collapse
X
-
Браво, браво :D .Виждам момчето от Тева с номер 1304 където миналият път се замисли дали да дойде на зала Миньор и си замина .Видях също и сивото Пунто.Другата Неделя съм на линия аз, защото ще съм 1-ва смяна .Иначе аз по-рано споменах да се събираме, защото както се вижда снимките стават гадни, но важното, е че сте се събрали .
Коментар
-
Re: bravo
FAkira написа:абе чак наточено не ама гледам г/д да има някакъв вид , а кво му е на твойто яко също ме изкефи :X то аз като отидох там първо на твойто се лепнах да го разглеждам абе въобще никое браво не е за подценяване всички сме перфектни
Коментар
-
колеги, какво става? как ще се събираме? че гледам stormi се е наточил за среща, (а ако се приеме предложението да се събираме по редко) ще седи и ще се среща сам :D :D :DFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
stormi написа:topuzko написа:колеги, какво става? как ще се събираме? че гледам stormi се е наточил за среща, (а ако се приеме предложението да се събираме по редко) ще седи и ще се среща сам :D :D :Dфиат мареа 103 понита
спринтер 122 понита
пасат с 90 умрели понита
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар