Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Перник.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обезателно! Няма нужда да има от припомняне
    Fiat Brava `97 1.6 16V ELX - МеТаН power

Коментар

Eeeeeee!!!!!!!!!!!! Много готино беше.Радвам се,че се събрахме толкова,като за 1-ви път е добре.Евала за снимките stormi тия последните с фаровете са мн. добри!!! на колегата с Пунтото,че само Бравоци и Мареи не може!!! :D Дано следващият път да има и още колеги с Фиати!
      FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
      Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

срещата мина страхотно. само да го нямаше камиона за да можехме да се подредим малко по-добре.
        Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
        Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

еееееее много ми е гадно не можах да дойда успах се ..... :@ мн ще се радвам скоро да направиме 2 ра срещи4ка ..1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Следи редовно форума и ще е разберем за втората среща!

Коментар

Здравейте Фиатисти!!!!Днес се видяхме с колегата kilar и вече има стикери и карти.

Коментар

veskobravo написа:
                Здравейте Фиатисти!!!!Днес се видяхме с колегата kilar и вече има стикери и карти.
                Уточни малко за какво са тези карти .

Ex: Fiat Brava 1.4 12V 80 к.с. 1997г.

Коментар

Картите са за ползване на отстъпка при зареждане на гориво от Бензиностанция Еко,а стикрите са от малките гръгли на Фиат Форум България.Трябва да се разберем нещо за следващата среща.След като имаше предложение да сменим мястото-казвайтеНа зала Миньор или на Кауфланд е по-добре?

Коментар

veskobravo написа:
                    Картите са за ползване на отстъпка при зареждане на гориво от Бензиностанция Еко,а стикрите са от малките гръгли на Фиат Форум България.Трябва да се разберем нещо за следващата среща.След като имаше предложение да сменим мястото-казвайтеНа зала Миньор или на Кауфланд е по-добре?
                    Относно мястото мисля, че на Кауфланд на паркинга до пътя Центъра-Пашов (срещу магазин Анабела) ще е добре, защото и градският транспорт и леки коли минават и така ще бъдеме по-лесно забележими.Казвайте и Вие къде ще е добре.Също така мисля, че ще е по-добре по-рано да се събираме, защото в 20:00 вече е почти тъмно.Примерно към 19:00 или по-рано?!?!Аз съм без глас, защото не съм с италианка, а просто давам идей .

Ex: Fiat Brava 1.4 12V 80 к.с. 1997г.

Коментар

Мястото е СМЕНЕНО!!!На паркинга на Кауфланд до пътя,срещу м-н Анабела.Относно часа на срещата за лятото според мен е добре 20:00,а евентуално зимата може да се промени с по-ранен час.А и на Кауфланд паркинага е осветен. :D Казвайте колеги вашето мнение!

Коментар

ОК

Коментар

stormi,Simakoo_ и Моя молост сме за Кауфланд 20:00! - 3 гласаХайде колеги казвайте вашето мнение!!! :D

Коментар

Съгласен :D
                            Ex: Alfa Romeo 156 1.8ТS
                            Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.

Коментар

Добреееее!!!!С bobi-bravo ставаме 4-ма!Хайде колеги изказвайте се !!!

Коментар

аз съм без претенции, но ме бройте и мене за.тъкмо ще има и от къде да се всеме нещо за хапване ако някой огладнее
                                Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                                Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Working...
                                X