Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Перник.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нещо скоро да се видим? :D
    Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

хайде колеги 1 среща да направим пишете който има възможност и време ........Темата е неактивна от над 3 месеца. Отпада като важна. Ако отново стане активна - пишете на някой от екипа да я качи.Модераторски екип на fiat-bg.org
      Kaрам разумно...от време на време.

Коментар

нещо работата в Перник се разсъхна май май
        Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с. 1999 г.
        From the EAST to the WEST the FIAT is THE BEST!!!
        Skoda Octavia Style/Vision 2.0 TDI-CR, 110kW, 150 hs, DSG, 2016

Коментар

Провеждат ли се срещи в Перник и ако да - къде и кога? Ако може с някакъв линк или снимка, да го добавя в картата.

Коментар

Не сме се събирали от МНОГО време....за съжаление някои от колегите вече са с други марки автомобили,а нови попълнения липсват....и все пак ако някой иска да организираме една среща нека да пише тук в темата...Ще изнамеря и стикери ако някой има нужда :D
            FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
            Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

veskobravo написа:
              Не сме се събирали от МНОГО време....за съжаление някои от колегите вече са с други марки автомобили,а нови попълнения липсват....и все пак ако някой иска да организираме една среща нека да пише тук в темата...Ще изнамеря и стикери ако някой има нужда :D
              Аз съм ново попълнение във форума и бих с радост ще отида на такава среща . Ако има развитие пишете аз съм с двете ръце ЗА

Коментар

deivis12 написа:
                veskobravo написа:
                Аз съм ново попълнение във форума и бих с радост ще отида на такава среща . Ако има развитие пишете аз съм с двете ръце ЗА
                Колега ако искаш мога да ти дам стикери на ФИАТ ФОРУМ за да се разпознаваме по градските пътища...

Коментар

veskobravo написа:
                  deivis12 написа:
                  veskobravo написа:
                  Колега ако искаш мога да ти дам стикери на ФИАТ ФОРУМ за да се разпознаваме по градските пътища...
                  Еми Колега стига да не представлява трудност за теб ще е супер Как може да стане това ?

Коментар

Айде бе хора толко ли неможе да се събереме няква група за събиране в перник ?

Коментар

deivis12 написа:
                      Айде бе хора толко ли неможе да се събереме няква група за събиране в перник ?
                      явно не можем ... то и аз несериозен все нямам време... има ли стикери ? хайде някой ден да се пробваме да направим една среща...
                      Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с. 1999 г.
                      From the EAST to the WEST the FIAT is THE BEST!!!
                      Skoda Octavia Style/Vision 2.0 TDI-CR, 110kW, 150 hs, DSG, 2016

Коментар

Скоро давах на едно момче и сега не знма какви са останали...Имам от големите със сигурност (на които пише Fiat Forum Bulgaria) имам и карти за отстъпка за бенз. ЕКОЩе гледам да уредя и от другите,а ще питам и за ключодържатели.Ако искате стикери само ми пишете и ще се разберем... :D

Коментар

Working...
                        X