Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За много години колегиИмам един въпрос към вас , къде могат да ми обслужат бравото (1.6 16 В) ама като хората смисъл там с лапите защото всички казват че може без тях , но съм виждал 2 прецакани там
    Не би мирно стояло , не би чудо видяло .....

Коментар

East написа:
      За много години колегиИмам един въпрос към вас , къде могат да ми обслужат бравото (1.6 16 В) ама като хората смисъл там с лапите защото всички казват че може без тях , но съм виждал 2 прецакани там
      Колега първо За много години. Няколко пъти ти прочетох въпроса и не разбрах какво значи обслужване и къде това Там, където си виждал няколко прецакани.Уточни какво искаш,дай един телефон,може и на Л.С. и ще те заведа Там да ти обслужат Бравото и да не го прецакат. Поздрави
      Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

Аз ходих преди 2 год на сервиза под изчислителния център в Търново. Там правят нещата добре, макар че е малко скъпичко. Не ги знам как са го правили ама определено си понавървява бравото.
        FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
        FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

milen11 написа:
          East написа:
          Колега първо За много години. Няколко пъти ти прочетох въпроса и не разбрах какво значи обслужване и къде това Там, където си виждал няколко прецакани.Уточни какво искаш,дай един телефон,може и на Л.С. и ще те заведа Там да ти обслужат Бравото и да не го прецакат. Поздрави
          ремъци и ролки останалото мога и сам да си го направя / ако имах тези пети и това щях да направя но уви нямам а и не познавам някои който има /
          Не би мирно стояло , не би чудо видяло .....

Коментар

Неделяяя 16 на стадиона !
            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Йех да е*а тез пети. Дали не може да се измисли някакъв начин без тях. Тези ролки зъбните, те нали са застопорени за валовете. Като се отвори един път да се направят белези ? Някой който има възможност като отвори двигателя и има пети да премери двете жълти линии колко са дълги. Нещо такова. Това само като идея Този мотор не го знам какъв е от темата на emzo е. Само като пример го давам. А и си мисля че от дърво може да се направят такива пети. Ако има някакво милимундско разминаване то ще е до 1 зъб а то се компенсира.
              FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

ако мотора е като 1.2 16в тези ролко се развиват, но ти няма давадиш валовете, така че с някой белек може и да се получи. Иначе пети много лесно се правят. отиваш при някой стругар и си готов.
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

някой желаещ за 16ска джантааа
                  dEv # LiFe sTyLe

Коментар

неделя някой желаещ за картинг в габрово ??! + някой разходка в габрово
                    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

uBoy написа:
                      ако мотора е като 1.2 16в тези ролко се развиват, но ти няма давадиш валовете, така че с някой белек може и да се получи. Иначе пети много лесно се правят. отиваш при някой стругар и си готов.
                      Брат на бравото не е толкова лесно да се правят пети както си мислиш... единствено може да се направи чрез калъп и отливка по оригиналните пети!

Коментар

Неделя сме на гости на Габровооо
                        dEv # LiFe sTyLe

Коментар

d0b0 написа:
                          Неделя сме на гости на Габровооо
                          и що излъга ?????

Коментар

ам ти каде гледаш.... :Д стига си гледал кои е от заддддее.... гледаи малко на пред :Д
                            dEv # LiFe sTyLe

Коментар

JacK`DanielS написа:
                              uBoy написа:
                              Брат на бравото не е толкова лесно да се правят пети както си мислиш... единствено може да се направи чрез калъп и отливка по оригиналните пети!
                              ясно . аз си мислех че и те са на проста резбра като на пунтка
                              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Тя формата малко извъртяна. На фреза освен ама и там зор де.. важното е горната част на вала дето влиза стърчугата му. Там да се направи да не мърда а яйцевидната форма едва ли е важна да се докара Иначе за отливките да и това е добър вариант. Може от алуминий по-лесно се топи А да се издялка от дървени трупчета
                                FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

Working...
                                X